Opinie Jaskiniowe wykopaliska

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Cześć, ja mam 5 Jaśków na bha i 1 na drzewie a wypadajek 369 + te co oddałam na początku do ewentu. Czyli nie jestem w grupie szczęśliwców. Tam też mam tak mało. Do zakończenia ddaalleekkaaddrrooggaaxD:cry::p:(8)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

upload_2021-1-29_19-45-9.png

Szukać ich należy podczas mini eventu G&T lub na wyprzedażach za gotówkę.

3. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Te jaśki to mit, 3 na polu + 1 na drzewie a wypadajek mam dopiero 357. Oj, daleko do celu.

4. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Też mam na ten temat mieszane odczucia ;) czy przelicznik wygląda tak?: np. 200 pól x 5% = 10 wypadajek?
    Czyli jak masz 3 Jaśki to pewne 30 wypadajek, ale pewności nie ma, zależy ile Pan Kurkowy nastawi :D

5. bona53

bona53 Półbóstwo forum

Z karnegi 137 wypadajek.

6. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Chyba jednak pomagają ;) tylko w sporej gromadzie

7. MOD_Zła

Tak, jak na grafice wklejonej w poście wyżej - JC zwiększa szansę o 5%, czyli nie gwarantuje, że te 5% będzie na pewno.
    I tylko o 5 %. 20 JC zwiększa szansę o 100%, a to już można odczuć dużo bardziej.
    Myślę, że rzeczywiście odczuwalna różnica w ilości wypadajek jest od 10 JC wzwyż.

8. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Tu chyba nie tylko Jaśki były w ruchu? xD

9. MOD_Zła

hiacynta - Twój post z samym cytatem usunęłam. Po zacytowaniu czyjegoś wpisu dodaj coś od siebie.

hiacynta lubi to.
  10. akinomrd

Jaśki,alchemik, maska tiki oraz SN
    U mnie czas to pieniądz a trzy,cztery jaśki nie czarujmy się,niewiele pomogą :)

Edit-realnej gotówki od wieków w grę nie włożyłam

11. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Wygląda na to, że te moje JCytryny należą do tych co nie gwarantują szansy 5%, trudno.

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    U mnie za 56 minut event przejdzie do historii :) Wszystko się spisało, koło, Jaśki, super nawóz i przetwory :)
    Ostatni zbiór kolczocha i koniec orki na ugorze :D

13. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

heloł doktorku !!!!

....i od wieków na forum nie widziana !!

dla "bezjaśkowców" jest plan B
    SN
    dopóki nie będzie 1 sek. na baha

14. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

O proszęo nie których czarach nawet nie wiem :D Ja tylko małe pola, ale myślę, że zdążę :D
    I nigdy nie trafiłem Jaśka, wszystkie gdzieś z g&t wpadły, to teraz postaram się ich mieć choć 10 :)
    A mam ich wszystkich tyle :p

15. siasia48

siasia48 Stały bywalec

7 jaśków + 1 na drzewie + 5 z magicznych drzew a sierpomłotków 419 do wymaganych 1080 dużo brakuje. Zaczęłam od krótko rosnących i chyba to był błąd, bo bardzo dużo ich potrzeba. Mimo +100 %/24h z koła i 3 x po +1 w różnych odstępach, wychlapanych ok. 600kropelek i 300SNZ, wynik kiepski bo do pnącza ciągle jeszcze brakuje 3060 roślin. Dwa dni mi wypadną, będę bez internetu, czyli oby do pnącza. O piccolo nawet nie myślę. Event wyżyłowany do bólu.

16. akinomrd

Brawo Olga !!! :)
    Wczoraj późno zaczęłam,ale jutro mam nadzieję będzie po evencie :)
    Nam jest łatwiej niż młodszym graczom.Mamy drzewa nawozowe ,które skrzętnie magazynują mi zielone kropelki :) NIe robię wszystkich eventów tylko wybiórczo,a skuszona tą małą skrzynką lecę ,a później postukam się po czole
    Do niedzieli muszę wyrobić gdyż później praca,praca a w pracy nie korzystam z niczego więc zostają tylko wieczory,ponieważ rano ogarniam inną gierkę a na farmę wchodzę 1 na dobę :)

Heloł Michaś :)
    Też leję SN,ale z Jaśkami wypadajek mam dużo
    Podczas G&T zacznij te paskudy ogarniać gdyż gady bardzo pomocne :D

17. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Może się pomyliłaś i Ringo Starego wystawiałaś :D
    Gratulacje! :D Na razie 265 wypadajek, ale jednak coś podgonię, jak wróciłem to poszedłem na koło i tak szybko dwa kręcenia ;) :p

18. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dokładnie Monia :) nam jest dużo łatwiej :) ale musieliśmy też się dużo napracować, żeby teraz korzystać z dobrodziejstw:)
    Zostaw tę poranną gierkę, a zacznij tu częściej zaglądać :)
    Cieszę się, że Cię spotkałam :) ściskam mocno :*

19. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

owszem, pomocne, ale ile razy w roku?!
    1 raz, może 2....

a na G&T to ile ich wygarnę?....5
    pewnie nie więcej, bo mocno przewartościowane

[ciach]

iksora poniżej 3,5 godzin, (pewnie krócej, bo faraon ciągle zioło pali)
    a wypadajek 100%

Post edytowałam i niestosowną uwagę usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 stycznia 2021
  20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Jest dobrze. W tym programie 12 kroków(eventem zwanym) 10 kroków już za mną.
    Witajcie mam na imię (tu wpisać dowolne) i jestem nałogowym graczem w farmeramę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.