Opinie Jaskinia Świstokosta

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 29 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gangrion

gangrion Stały bywalec

Pnącze zdobyte - 200 kaw = 30 prezentów, z których wypadło 12 monet zębatych - wykorzystam na kupony, a dalej słabo to widzę i chyba dam sobie spokój z tym eventem.

Ostatnie edytowanie: 5 listopada 2025
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

zdobyłam drugi zestaw itemów i pnącze na tym kończę ten ivencik koła zębate dopisały wykupiłam wszystkie dostępne kupony na pomocników

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

starczyło :D

pnącze jest itemy są [​IMG]

monet zębatych brak :sleepy:xD

4. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] [​IMG] Ja skończyłam,mam wszystko co chciałam.Monety zębate wypadły 3,ale za to z nagród z plecaka był kupon 12h,liny,kawy ,łopaty,SNZ. Misji nie robię,nieskończona ilość zielska potrzebna.Nie wiem z kim ten co programował ten event pozamieniał się na głowy.Użycie takich ilości dynamitu do misji jest nieporozumieniem. 1 dynamit 15 talarów:mad: W tym sklepie przy takich wymaganiach powinno wszystko kosztować 5 talarów za sztukę.
    Ja już eventowi dziękuję za wrażenia specjalne.Dynamit mnie nie rozerwałxD

5. bogusiania

bogusiania Weteran forum

[​IMG] Pnącze drugie zdobyte, zbieram nagrody dalej. Powodzenia dla wszystkich :)

6. Makowiska

Makowiska Generał forum

Pnącze drugie jest, itemy są, 6 kół zębatych. Jeszcze powalczę o 3 koła i koniec na tym.

7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a jak sie uzywa tego dynamitu klikam klikam i nic nie wybucha :music:

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  8. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Klikasz na dynamit a później na miejsce gdzie chcesz użyć, pamiętaj, że dynamit rozwala kafelki 3x3

9. dantic3

acha :) slicznie dziękuję

hiacynta, Aisha1969 oraz MOD_Ruda lubią to.
  10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Drugie pnącze mam, itemy też. Nagrody cząstkowe z misji nie są warte siania tysięcy roślinek. Na tym uważam event za zakończony.

11. kobuma

kobuma Stały bywalec

klikasz na dynamit, potem w środkowy kafelek i 9 szt znika, ale nie dopisuje prezentów do plecaka ( o ile były w tych sąsiadujących 9 kafelkach )

12. dantic3

ok bardzi dziekuje narazie go zostawie na potem ;)

13. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

U mnie to samo , zastanowię się czy robić dalej .

14. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

Co trzeba zrobić żeby zaliczyło misję na posiadanie 6 dynamitów? Mam i nic się nie dzieje.

Edit: Juz wiem. Nagroda przyszła, gdy użyłem jeden z nich.

15. 63DniDoKońca2025

63DniDoKońca2025 Okazjonalny autor

Event dość fajny, ale po prawie tygodniu zaczyna się monotonia. Bez bonusów 200% ciężko go szybko zrobić, aktualnie brakuje użycia około 60 kaw - ale na spokojnie jakoś dotrwam krok po kroczku, co ciekawe wpadło 9 zębatych, więc jeszcze trzy i aż 2 zabawy w wodzie będą moje8) Powodzenia walczącym

16. ania5757

ania5757 Baron forum

w sklepiku eventiowym mam tylko kupony na kombajn
    nie mam itemow
    czemu
    juz wiem
    dopiero od jutra a niektore nawet pozniej

Ostatnie edytowanie: 5 listopada 2025
    hiacynta, AngelGina oraz Aisha1969 lubią to.
  17. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Oba pnącza wiszą, itemy na polu. Event fajny, miły i przyjemny. Na szczególną uwagę i pochwałę zasługuję nowe rozwiązanie, gdzie "wejściówki" do minigierek, w tym przypadku akurat kawa są po prostu kupowane w sklepiku eventowym zamiast zawalać młyn jak to jest zazwyczaj, poproszę częściej taki myk

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Będą jutro 6.11 i 10.11

19. mania4691

mania4691 Forum Pro

Popieram. Evencik leciutki i przyjemny.

20. roksi22

roksi22 Forumowy żółtodziób

a te monety zebate to z czego wypadaja?