Opinie Jarmark Farmeramy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, May 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

alekar, itemy dla Miecia :) Mogą się przydać choćby na jakieś pnącze, gdzie stawia się dowolne. Szczególnie te 2x1 warto pod tym kątem brać.

miwi45 and alekar like this.
  2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Tak myślałam :D Wzięłam po jednym z każdego, a potem 1x2 i 1x1 aż do wyczerpania talarów. ;)

3. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Strasznie kiepsko mi krasnale leciały mimo obsianych pól non stop... Mam tylko pnącze i nic więcej :( Czy ktoś może jeszcze 2 krasnalami poratować? To choć jeden przedmiot sobie kupię w sklepie, ech.

4. BA_Rock

Mnie się udało zgarnąć wszystkie :) Pewnie większość jak nie wszystkie będą leżeć w pasku, ale pasek pojemny, wszystko zniesie, a podobno od przybytku głowa nie boli ;).

5. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Jak wy to zrobiliście, że tyle krasnali udało wam się nazbierać? Ja siałam rośliny eventowe, czasem melony na noc, i o, gucio! Jednego mi zabraknie by choć jeden przedmiot wygrać, o reszcie mogłam pomarzyć :(
    Edit: dostałam ostatnie 2 krasnale, dziękuję bardzo! :D Winowyciskacz zdobyłam na otarcie łez xD;)

tigre likes this.
  6. BA_Rock

Prawdę mówiąc to nie wiem jak. Same wyleciały :) Na początku tylko jeden zbiór z Jaśkami zrobiłam, a potem to już jakoś tak cały czas były.

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum. Dziękujemy za opinie.

Thread Status:
Not open for further replies.