Opinie Jarmark Farmeramy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Przepraszam za idiotyczne pytanie, ale gdzie ja mogę wymienić te talary. Gdzie jest ta zakładka specjalna?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

kasiamoja1, zakładka "specjalne" jest w Sklepie akcji, a Sklep akcji znajduje się na polu eventowym - stragan z pasiastym daszkiem obok wózka świni.
    W >>poradniku<< jest nawet obrazek wskazujący, gdzie znajduje się sklep...

3. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Dziękuję :)

4. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Dawno nie pisałam nic na forum ale gnębi mnie jedno podczas ostatnich eventów....
    dlaczego muszę robiąc eventy jako nagrodę dostawać ulepszenie domku na drzewie skoro domek był za gotówkę a ja nie zdecydowałam się go kupić?
    Czy twórcy gry zakładają, że każdy kupuje wszystko co jest oferowane?

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Myślę, ze większość kupuje, a jest ( nadal do kupienia) nie za realną, a tylko za farmową gotówkę czyli za milion SG.

beata28047171 lubi to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No niby za gotówkę ale jednak za floreny-ja kupiłam ten za SG,podstawowy a resztę za floreny z misji...

olgs3 lubi to.
  7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Żeby było wszystko jasne i nikt się nie pogubił:
    Podstawowy item Domek na drzewie kupujemy za sianogrosze.
    Za floreny możemy kupić ulepszenia (dokładnie 5), ale nie musimy. Wtedy otrzymamy po prostu niższy bonus.

Z eventu wszystkie ulepszenia już zdobyłam. Troszkę się pogubiłam i najpierw zrobiłam zadania u 5 zwierzaków. Owca mi się schowała, ale została znaleziona i zadania też u niej mam zrobione :)

8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Powoli to szło, ale mam już pnącze :)

olgs3 lubi to.
  9. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Jednak czasem warto pożalić się na starym dobrym forum :p
    byłam pewna, że domek był do zdobycia tylko za floreny:)
    dzięki

aleksandra, olgs3 oraz MOD_Zła lubią to.
  10. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Właśnie zgarnęłam trzeci zestaw itemów. :p
    Tylko nie do końca wiem po co? :D

nikolabln lubi to.
  11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

ja tez zgarnelam i nie wiem po co

gosiunia007 lubi to.
  12. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    wykupujemy to samo:)
    hmm, nie ma wyboru, nic innego do wykupienia:sleepy:, mogly by byc na rzyklad kupony na kombajn, bardziej wartosciowe;)

dirkpitt, pies008 oraz tereska1108 lubią to.
  13. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Mi zabrakło 4 monet do wykupienia wszystkich itemów (o ile się nie pomyliłam w liczeniu, bo jak zwykle zbieram, aż kupie hurtem). Także jeszcze jeden zbiór eventówki na PST, która i tak sieje przy okazji i powinnam mieć nadmiar :)

14. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

ja wykupiłam itemy 2x2, będą do "zapychania" pnącz bo jak ostatnio można było ustawić byle co to z braku laku wstawiałam bardziej wartościowe

miwi45 lubi to.
  15. BA_Rock

2x2 to można kupować w sklepiku za SG "Mały islandzki wulkan" albo "Dużego psa stróżującego". Akurat pod tym względem najbardziej potrzebne są te 2x1, bo ich zwykle brakuje, a często są potrzebne na pnącza.
    Kiedyś fajnie się do tego nadawał item sezonowy "Przejście wzbronione". Ale jego zapasy (wydawało się, że spore) już się prawie skończyły, a nowy sezonowiec z tego co patrzyłam na pnącze nie wchodzi :(
    Dlatego, gdybym miała wybierać zaczęłabym od tych 2x1, ale raczej starczy na wszystko, więc wybierać, nie będzie trzeba :)

16. matthero

matthero Hrabia forum

Brakuje mi 4 itemów 2x2. Chyba już ich nie zdobędę, bo mało czasu... :sleepy:

17. ewanta

ewanta Komandor forum

wykupiłam sklepik- został 1 item 2x2 do kupienia, ale ... jak jeszcze posieję na PST to będę i tak miała tylko 59 talarów.
    zabraknie na item. 1 sztuka xD

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tadam! Wyczyściłam sklepik :D (oprócz wianków rzecz jasna):
    sklepik 1.PNG sklepik 2.PNG
    Te itemy są mi tak potrzebne, jak kotu drugi ogon, ale czasem fajnie zrobić coś "no bo mam taką fantazję" xD
    Pole specjalne wyczyszczone z poletek. Jarmarkowa arena może już zostać zdemontowania :)

19. BA_Rock

U mnie też tylko wianki w sklepie został i mam spory nadmiar monet. Co prawda kupować już nie ma co, ale ziarnko do ziarnka i po te 300 tys. PD też można dozbierać, skoro i tak z przyzwyczajenia eventówkę dalej sieje, a potworków ogrodowych mam w nadmiarze xD.

W sumie to można powiedzieć, że ten event w dużym stopniu sam się zrobił, niejako przy okazji ogólnego siania i to mimo tego, że to pole specjalnej troski do moich ulubionych nie należy.

20. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Do czego potrzebne są itemy ze sklepiku ? żeby mieć, czy może jest jakieś pnącze którego nie zauważyłam ?

Niedługo koniec eventu, więc parę itemów wykupłam... tylko nie wiem po co...

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.