Opinie Jarmark Farmeramy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Latam do tej fabryki i latam, a tam ciągle kartka wisi, "wicie w toku" i czekam i czekam i czekam.:cry:

Olu, każdy ze zwierzaków ma różne wymagania i daje różne ilości talarów, na przykład kogut za 9 zadań daje tylko 77 talarów, a prosiak aż 105. :)

2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

mam 372 talarki, nie jest tak zle;), ale co mi sie przydazylo :sleepy: :cry: :sleepy: , hmm, czekam na nowe 3 roslinki :sleepy:,
    z pospiechu oddalam wszystko swince:), ona zadowolona:), a ja :sleepy:, troszke mniej;),
    pocieszam sie, ze jeszcze troszke czasu zostalo to nadrobie i pnacze zlapie;)

Mikasek- i Bilonge lubią to.
  3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Na tym jarmarku to ja tylko na pnącze mam ochotę :)
    306 talarów na dziś, nawet nie wiem, czy to dobry wynik :)

Mikasek- lubi to.
  4. aisunel

aisunel Generał forum

Juz sie wystraszylem,ze jarmark jutro o 12 sie konczy,a on jeszcze 182h ma:p.Mam ponad 300 gwiazdek,logika podpowiada,ze pnacze mojeo_O,od liczenia jest RicoxD.Pozdro Rysio;)

Frytka2012, Anhedrea oraz hlnrys lubią to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pnącze wykupione.
    Do ostatniego ulepszenia zostały jeszcze 4 kroki u słonia.

Mikasek-, Frytka2012 oraz aisunel lubią to.
  6. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Mam 440 GT, kogut ma 7 poziom, świnka 5, wiewiórka 9, krowa 10, słoń 5 i owca 10. Regularnie sieję i zbieram.

Mikasek- i Frytka2012 lubią to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zostało mi do zgarnięcia jedno ulepszenie domku - u świni, ale zabrałam się też za kończenie kroków nr 10 u pozostałych zwierzaków. Co później, nie wiem... Może sklepik wyczyszczę? Na zasadzie - "no bo tak"xD I tak wchodzę na farmę, to specjalne pole mogę zbierać... Na wyspach też mi się póki co nie chce myśleć co wystawić... Będę sobie w kółko powtarzać 11 krok u świni i wiewiórki :music:

Frytka2012, ***kacper*** oraz aisunel lubią to.
  8. basia1958

basia1958 Forumowy żółtodziób

Witam bardzo proszę o odpowiedz sadzę jakieś roślinki o nazwie Krzewoskaz do czego one służą ?--jakoś nigdzie nie mogę znależć ich zastosowania

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

basia1958, informacje znajdziesz w >>tym poradniku<<. Event, w którym te roślinki są wykorzystywane kończy się za niespełna 3 godziny...

10. ewanta

ewanta Komandor forum

krzewoskaz potrzebny do eventu Przygoda pomidora, który się kończy o 12-tej

11. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Pnącze - mam i ja:D, jeszcze trochę wysadzę tej rośliny na PST, żeby zgarnąć wszystkie ulepszenia domku i kończę z tym eventem..

Mikasek-, ania1713 oraz Frytka2012 lubią to.
  12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

U...
    To ja w polu, dopiero trzy ulepszenia zdobyte (kogut, słoń, owca).
    Do sklepiku nawet nie zaglądałem.

Aktualnie mam Elegancki DND 4.
    Dojdą jeszcze 3 jarmarczne ulepszenia i będzie Epicki DND 2.
    Prawidłowo, nie zgubiłem żadnego ulepszenia?

aankaa_66, olgs3 oraz Frytka2012 lubią to.
  13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Prawidłowo.

hlnrys lubi to.
  14. saktura

saktura Forum Pro

416 talarów. 4 zwierzątka na 9. kogut -1, wiewiórka - 7
    Zabraknie mi baha zielska, muszę dosiać, bo z nudów zrobię wszystkie 10 kroków.

Frytka2012 lubi to.
  15. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Nooo 9-te wszędzie zrobione, dwa zwierzaki 10 też zrealizowane. Właściwie teraz nic specjalnego w sklepiku nie ma. Biorę te itemy jednopolowe bo zwykle jakąś dziurę można nimi uzupełnić. W strefie pełni się nadają

Frytka2012 lubi to.
  16. basia1958

basia1958 Forumowy żółtodziób

Dziękuję bardzo !!!

17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Wiram farmerskie duszki;)
    mam 414 talarkow, do pnacza coraz blizej:), a reszta, hmm, cos sie zlapie, :), a moze uda sie zebrac wszystko:),
    aha, zostalo mi 167 robali,:sleepy: ale je pilnuje, zeby jakis nie wylazl z kompaxD
    Milego dzionka, ;)

aankaa_66 lubi to.
  18. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Nie jesteś sam, zdobyłam teraz czwarte ulepszenie ( słoń, krowa, wiewiórka, owca ) teraz świnka dostanie towar, a kogut na końcu.
    Talarów 390... brakuje jeszcze 85 talarów.

19. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

U mnie 402 talary, wiewiórka jeszcze dziś odda ulepszenie a potem już świnkę zacznę ogarniać;). I z głowyxD

Mikasek- i Frytka2012 lubią to.
  20. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

krowa skończona
    kogut, słoń i świnia na 10. poziomie
    wiewiórka i owca na siódmym

jakoś powoli do przodu i będzie komplecik do pnącza

Mikasek-, Frytka2012 oraz Anhedrea lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.