jama elfów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zenibyfajnie, 27 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zenibyfajnie

zenibyfajnie Forumowy żółtodziób

Możecie mi powiedzieć, po co mi to?! Mnie to przesadza wisi na środku ekranu i nie mogę się dostać np. do zwierząt :/

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Odśwież grę i zniknie. Też tak mam, że jak zajrzę do jamy to potem wisi ta tabliczka ale po przelogowaniu na szczęście znika.

Marrylan lubi to.
  3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

U mnie też się tak zdarza, ale jak jestem na tej planszy eventowej to staram się najechać myszką na puste pole (wtedy znika mi ta informacja o domku) i potem jak przechodzę na inne to już mam ok;):)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zenibyfajnie, błąd wyświetlania, proszę odświeżyć grę F5, albo ponownie zalogować się do gry jak pisał pomagający Gracz, nie zaszkodzi również wyczyszczenie pamięci podręcznej i ciasteczka
    Autor ma jeszcze jakieś pytania?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.