jako dzięcioła

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika agi31, 21 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witam
    mam pytanie odnośnie jajka dzięcioła
    Posiadam już jedną sztukę. Czy po aktualizacji nagród w miasteczku Renzo będę mogła mieć drugą sztukę tego itemu i czy będzie ją można ustawić na polu ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Tego farmerskiego jajka o ile się nie mylę w Renzo jeszcze nie było, można je było kupić tylko raz za floreny i ustawić na dowolnej części farmy lub wyspy. Myślę więc, że jako jednorazowa nagroda w budzie Renzo powinno być, ale dopytam jeszcze. Bardzo proszę o cierpliwość.

3. agi31

oczywiście, dziękuję i czekam na odpowiedź :)

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Podłączam sie pod pytanie, jedno już mam, nie pamiętam skąd, czy mozna wykupić u Renza drugie?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przepraszam, że nie udzieliłam pewnej odpowiedzi wcześniej, ale jest tak jak pisałam powyżej. Czyli jeśli wcześniej jajko dzięcioła było kupione za floreny to drugie możemy kupić w Renzo, teraz już można to sprawdzić w grze.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Bardzo dziękuję, tak podejrzewałam, ale wolałam się upewnić. Miłego dnia.:)

7. agi31

dziękuję, nie mam więcej pytań
    można zamknąć :)

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.