jakiej wielkości screen?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika iwona1957, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

Tak jak w temacie, jakiej wielkości powinien być screen żeby był dobrze widoczny, ale i nie za duży? Pewnie padło już to pytanie wiele razy, ale nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat informacji. Dzięki za odpowiedź.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale o jaki screen chodzi konkretnie? Jeśli grafika ma być w poście, to wielkość może być dowolna, forum z automatu dostosuje obraz (jeśli będzie zbyt duży), aby forum się nie "rozjechało". Natomiast jeśli chodzi o sygnaturkę i awatar to:
    W tym wątku możesz sobie poćwiczyć, sprawdzić, czy screen, który chcesz umieścić, będzie odpowiedni: KLIK.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

A czyli forum samo dostosuje - super :) dzięki nie mam już pytań, można zamknąć.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Również dziękuję, pozdrawiam i zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.