Jakie zwierzęta i drzewa już się nie pojawią ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Tak jak w pytaniu
    czy mogę poprosić jakiś spis , których zwierząt już nie będzie ,i drzew?

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

3. maria5510

Tak? dokładnie o tajemnicze sadzonki i tajemniczy stajenny ,te linki które mi podałaś to nie jest dla mnie zrozumiałe
    Możesz mi napisać konkretnie jakich nie będzie już drzew i zwierząt z TS-ów
    A że były OO to nie wiem czy jest taka osoba która o tym pamięta ?a jeśli pamięta to bardzo proszę o odpowiedz

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, z pamiętaniem to różnie bywa :)
    Przejrzałam dla Ciebie ogłoszenia, a także tabelki drzew specjalnych na farmie: ..::klik::.. na wyspie ..::klik::.., oraz tabelkę zagród specjalnych: ..::klik::.., oraz ogłoszenia dodane powyżej przez BA_Musę :)
    Wyszło mi tak:
    • drzewa specjalne, które mogą się pojawić w TS na wyspie to: Papugowiec, Wianowłostka królewska, Karob, Granatowiec xl i xxl, Cedrat, Pistacja xl i xxl, Tamarydnowiec;
    • drzewa specjalne, które mogą się pojawić w TS na wyspie to: Cytryna xl i xxl, Wiśnia ozdobna, Czarny bez xl oraz xxl, Japońskie drzewo wiśniowe, Nieśplik japoński, Morela xl i xxl, Tarnina, w tabeli podane są jeszcze do zdobycia w TS-ach: Złotolistne, Choinka, Kasztanowiec - jak jest z tymi drzewami nie wiem - nie znalazłam ogłoszenia, które mówiłoby że są nie do zdobycia;
    • zagrody specjalne, które mogą się pojawić w TS na farmie: zagroda dla kogutów, zagroda dla lisów, zagroda dla kotów, zagroda dla kretów, zagroda dla mysz, zagroda dla szopów, zagroda dla gołębi, gniazdo bociana, zagroda dla jeży, zagroda dla żab, wilcza jama
    Mario pamiętaj jednak, że tak było w poprzednich ogłoszeniach i edycjach TS-ów, oraz tak podają tabelki. Kolejne edycje Tajemniczego Stajennego czy Tajemniczych Sadzonek mogę przynieść zmiany - jakie, tego nikt nie wie, należy czekać i czytać uważnie Oficjalne Ogłoszenia.
    Pamiętaj, że to wszytko co napisałam, może się pojawić ale wcale nie musi - zależy to tylko i wyłącznie od twórców gry. :)
    Co do napisania co się na pewno nie pojawi, polecam przejrzeć dokładnie tabelki które Ci podałam wyżej. Proszę Cię, abyś nie odbierała tego co napisałam jako pewnik, gdyż jak wiesz z każdą kolejną edycją TS-ów mamy zmiany i/lub niespodzianki.

Serdecznie pozdrawiam, mam nadzieję, że choć odrobinę pomogłam, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

-norbijas- lubi to.
  5. maria5510

Miła modko
    napracowałaś i napisałaś się
    ale nie o to mi chodziło zapytałam się ,,,Możesz mi napisać konkretnie jakich nie będzie już drzew i zwierząt z TS-ów,,
    a dlatego zapytałam się bo wyczytałam że już świetliki nie są do wygrania w TS-ach [czyli już wycofane ] a kojarzy mi się że jest więcej zwierzaków i drzew że nie pojawią się w TS_ach
    coś kojarzy mi sie że niedzwiadków ma już nie być ?

6. Alairë

Alairë Generał forum

W ostatniej edycji sadzonek pojawiło się takie info:

Po raz ostatni będzie można zdobyć:

Klon palmowy
    Niesplik
    Poziomkowiec

Granatowiec
    Pistacja
    Karambola
    Orzesznica brazylijska

..:klik:..
    Drzewo jajeczne xxl
    Koziomleczodrzew
    Pinia

Chomiki ..:klik:..
    Orły ..:klik:..

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2015
  7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Mario moderatorka nie tylko napracowała i napisała się, jak sama zauważyłaś, ale podała Ci wszystkie możliwe poradniki i tabelki, gdzie znajdziesz jakie zagrody i drzewka w której edycji można było zdobyć, jak również tabelki z zagrodami i drzewkami, gdzie jasno i wyraźnie zaznaczone jest czy i w jaki sposób można je nabyć. Zapraszam w imieniu swoim i nie tylko do lektury poradników i tabelek. :)
    Miłego wieczoru. ;)

zzizzie, MOD_Etna oraz -norbijas- lubią to.
  8. maria5510

Mod
    rozumiem ale ja chcę krótko i jasną odpowiedz
    ja z tego nie będę egzaminu zdawała za dużo tego do czytania
    i rozmyślania nie mam czasu na to , Ja się po prostu w tych tabelkach gubię
    Bardzo dziękuję Modce Wadera za odpowiedz , na pewno wielu graczom też się przyda
    mi też na pewno
    Alairë dzięki Ci za odpowiedz a przy drzewach nie mogę odpalić linka ,wyskakuje błąd

to jak narazie mam z ostatnich OO że 2 zwierzaków nie będzie a czy wcześniejsze OO z wycofaniem zwierząt mogę spodziewać się odpowiedzi???

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2015
    Anuszki lubi to.
  9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Mario zarówno BA_Musa jak i MOD_Wadera* podały Ci linki do tabelek i Ogłoszeń w których wszystko na interesujące Cię tematy możesz znaleźć i to dość wyczerpująco, wręcz niemal dogłębnie. :) Wystarczy tylko się zapoznać i przeczytać, wszelkie informacje podane masz niemal na tacy. :) Moderatorzy bardzo chętnie pomagają Graczom, tworzone są szczegółowe poradniki do gry, która jest bardzo rozbudowana jak wiemy, ciągle aktualizowane, poprawiane, jeśli pojawiają się nowe informacje, dodawane są grafiki, tabelki, ale uważam, że tego rodzaju prośby jak Twoja powyżej i brak chociażby najmniejszej chęci do zaznajomienia się z podanymi poradnikami i Ogłoszeniami jest już przesadą. I przykro mi to mówić, ale nie będziemy reagować w przyszłości na takiego rodzaju prośby. :)
    Odpowiedzi udzielone, znajdują się w podanych poradnikach, tabelkach i Ogłoszeniach, miłej lektury i wieczoru życzę. :) A wątek pozwalam sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.