Jaki rzad chmur ja kupuje??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czeresniak57, 28 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czeresniak57

czeresniak57 Okazjonalny autor

Pakiet z rzędem chmur „Pełnia księżyca” czy rzad chmur "Pełnia żniw" ??

Jest do kupienia również pakiet chmur "Eldorado" dlaczego nigdzie o nim nie wyczytałem?? :(

Kiedy będą przyznawane nagrody za top żniwa?? bo jak na razie nic nie ma tak ?
    Brak itemow do zakupionych rzedow chmur "Eldorado" oraz "pełnia żniw", wiem ze trzeba je najpierw "zużyć" jest tylko jeden item "uczeń Ingrid" do tych rzedow.

Prosze o podanie mnie , w którym to miejscu i gdzie mogę zakupić itemy do konkretnych rzędów chmur tj do "Eldorado> i do "Pełnia żniw" ??? pisałem przecież , ze tylko pojawił sie u mnie z tych rzędów item "Uczeń Ingrid" te rzędy były zakupione razem z itemami ..chyba ?? tak ??
    Do pakietu "Eldorado nalezy item "cylinder iluzjonisty" "bombastyczny prezent" nigdzie nie ma tych itemow, na 100% podczas kupowania tych rzędów chmur pisało ze kupuje je razem z itemami ...no chyba ,ze już mnie całkiem BP nauczyło myśleć...inaczej :( proszę o wyjaśnienie .

ps. Droga/i Adminko-moderatorze i w "klikach" które zostały mnie podane nigdzie nie ma , o rzedzie chmur "Eldorado" :(

Doczytalem ...wiec kupilem te rzedy tylko jako miejsce na itemy które tez muszę KUPIĆ ...ok , to skąd siee wzięły u mnie dwa itemy "uczeń Ingrid" ??? i powtarzam pytanie , gdzie moge kupic itemy do "Eldorado" Tj, "cylinder iluzjonisty" i "bombastyczny prezent" ??

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2018
    bazyl2211 lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Zgodnie z tym ogłoszeniem z późn.zm. >>KLIK<< masz możliwość kupna rzędów chmur Arkadia i Eldorado - itemy należy kupić osobno, chyba że je masz z wcześniejszych ofert. Natomiast zgodnie z tym ogłoszeniem >>KLIK<< możesz kupić pakiet złożony z pnącza "Pełnia żniw" wraz z itemami, lub itemy odrębnie. Nie wiem czemu nie widziałeś wcześniejszego ogłoszenia o rzędzie Eldorado. Było publikowane 18 lipca br.

Czy masz jeszcze pytania?

3. czeresniak57

tak zadalem je w pierwszym poscie dodatkowo opcja edytuj , bo nie znam regulaminu az tak dobrze , i nie wiedzialem czy edytowac pirwszy post ,czy naciskajac odpowiedz przy poscie moderatora ..sorry

Kiedy nagrodu z TOp Żniwa?? tj ulepszenia i caly pakiet za miejsce ..w pierwszechyc 3 tys ??

W pakietach itemow do zakupu na rzad chmur,,jest tylko jeden item i zakup pakietu jest jednorazowy , natomiast np, item "bukiet kwiatów" potrzebny jest na rzad chmur "Eldorado" i "Arkadia" tj szt 2 !! , ale mlyn !!! rozpacz !!!!

bazyl2211 lubi to.
  4. BA_Marion

Nagrody za TOP będą przyznawane po weryfikacji Uczestników pod kątem ew. korzystania z niedozwolonych programów (tzw. boty). Zakończenie weryfikacji zwykle zajmuje parę dni, nie dłużej niż tydzień i taki czas wyświetla się w zegarze eventowym przy wydarzeniu (obecnie można tam obejrzeć listę TOP).

Nie jestem pewna czy coś jeszcze jest dla Ciebie niejasne jeśli chodzi o dzisiejsze wyprzedaże chmur i itemów, bo trochę zawikłane są efekty edycji pierwszego posta...

Jeśli coś faktycznie jest niejasne, to dopytaj - dodając po prostu kolejny post w tym temacie.

5. czeresniak57

ok, zostalo dowyjasnienia:

1. skad wziac itemy"cylinder ilizjonisty" oraz "bombastyczny prezent" do rzedu chmur "Eldorado"

2. w pakietach itemow do kupienia jednorazowego znajduje sie tylko jeden item a nie x 2 (podwojny) ,bo item "genialny wielozadoniowiec" , "inwazja robali" oraz "bukiet kwiatow" pojawia sie dwoch rzedach chmur dzisaj zakupionych tzn kupilem jeden rzad chmur z itemami..., a drugi postoi sobie pusty ,chyba ze wlasciciel gry znowu da mnie kupic 5 itemow do tego drugiego rzedu za 19,99 sztuka :p

Czy ja dobrze licze...to mnie jeden rzad chmur kosztowal juz..
    rzad 19,99 + 4x 19,99 =...
    a drugi rzad stoi pusty ..bo skad itemy ?? :D :D ...to super !! bardzo sie ciesze :D

6. BA_Marion

Ad. 1 - itemów Cylinder iluzjonisty oraz Bombastyczny prezent nie kupisz w obecnej wyprzedaży. Jeśli ich nie kupiłeś w jakiejś wcześniejszej ofercie, to pnącza Eldorado nie uda się uruchomić - będziesz musiał czekać na okazję do uzupełnienia tych itemów. W takim przypadku zastanowiłabym się nad celowością zakupu pnącza. Te itemy okresowo pojawiają się w sprzedaży w różnych konfiguracjach, możliwe jest w związku z tym, że są gracze który je po prostu mają w pasku i pnącze im się przyda.

Ad. 2 - sytuacja z tymi itemami jest podobna jak powyżej. Jeśli nie masz żadnego z tych itemów, to do uruchomienia pnącza Arkadia musisz je kupić. Dlatego trzeba rozważnie podejść do zakupu, aby nie okazało się, że któreś pnącze przez jakiś czas pozostanie puste.

Czy masz jeszcze pytania?

7. czeresniak57

Dziękuje... i podpowiadam innym 5x przeczytajcie co kupujecie :D
    Dziękuje za rady... ja po zakupie rzędu "pełnia żniw", gdzie moglem wstawić dowolne itemy ...biegusiem zakupiłem dwa następne rzędy "Eldorado" i "arkadia" ...nic to Michałku , nic to... larum graja...

i dodam teraz to, jak już kupiłem to co ...nie mogę zwrócić co?? mam paragon:D :D

można zamknąć.

Honorat. i bazyl2211 lubią to.
  8. BA_Marion

Trzeba uważać... Mam nadzieję, że szybko uzupełnisz braki w itemach, ponieważ ich wyprzedaże są dość częste - również w ramach indywidualnych ofert, jakie pojawiają się w Twoich newsach.
    Zakupionego rzędu nie da się zwrócić niestety...:(

Skoro wszystko się już wyjaśniło, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.