Jaki jest nowy klucz do farmy ??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Margo-s-, 9 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Czy jest jakiś nowy problem z Farmą , w związku z nowym eventem ?? Równo o 14:00 wywaliło mnie z farmy i jak próbuję się ponownie zalogować, to pisze, że strona nie odpowiada.
    Próbowałam na dwóch przeglądarkach i jest to samo :(

Wiem, to dopiero 8 minut ;) ale jak mnie wyloguje z forum, to nie będę mogła nic napisać, więc wolę dmuchać na zimne :)

Merrick lubi to.
  2. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

A mnie zginęło pnącze cudowne nie ma nic tylko to co można kupić ludzie dlaczego?

3. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Ech, zapomniałam, że tu jak wprowadzają nowy event, to lepiej przezornie samemu się wylogować i wejść dopiero za 1-2 godziny, kiedy te błędy się wyprostują. Stary gracz ze mnie, a nie pomyślałam o tym wcześniej :( i teraz mam , tzn nic nie mam :D

cetynio lubi to.
  4. cetynio

cetynio Mieszkaniec forum

To w związku z tym nowym eventem są błędy? Bo chciałam kupić zagrody na Bahamie i dało mi tylko jedną a nie wiem ile kasy pobrało i pokazało się, że wysprzedane, to co, teraz jedną zagrodę dziennie można kupić, czy to się poprawi samo za jakiś czas? Item do kupienia pokazuje mi tylko jeden, a mi dużo więcej brakuje :music:

5. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Z tego co mi wiadomo, to nie ma specjalnej oferty na 2 zagrody ;) promocyjne. Mamy tylko event wyprzedażowy na cudnie drogie itemy :) pod warunkiem jak masz szare pnącze :D

Co do błędów, to były ...są ...i będą :)

Swoją drogą.... po 2 godzinkach chyba coś naprawili, bo już mogę wchodzić na konto bez problemów :) acha i pnącze sprawdzone, gałązka nowa działa :) Niestety do kupienia cudnych itemków nie mam, pnącze szare udało się uzupełnić podczas G&T :):)

W związku z tym temacik można zamknąć :) Nieaktualny

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ten problem został już zgłoszony. Na przyszłość proszę o utworzenie własnego wątku, jeśli jest niezwiązany z tematem.

Skoro problem z logowaniem został rozwiązany, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.