jak zdobyc wiertarki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jadzia63, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jadzia63

jadzia63 Czeladnik forum

witam chcialam sie dowiedziec jak zdobyc wiertarki potrzebne do rozbudowy menazerii

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

wiertarki wypadają tylko z magazynów,trzeba postawić menażerię,ogród dendrologiczny i manufakturę załadować drzewami ,zagrodami i warsztatami.. i czekać,,tą metodą mam 4 wiertarki

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

aleksandra dziękuję za pomoc.

Czy autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

4. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

ja już od dawna mam wszystko postawione i ani pół wiertarki :(

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wandeusz może zmień zwierzęta/drzewa w magazynach na takie, które mają dłuższy czas dojrzewania, być może wtedy częstotliwość wypadania wiertarek się zmieni.

jadzia63 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. opalho

opalho Forumowy żółtodziób

Jezeli mam tylko ogrod dendrologiczny to tez moge dostac wiertarki? Czy musze miec wszystko? Ogrod mam juz jakis czas i nic z wiertarek:)

7. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Możesz mieć tylko ogród a wiertarki prędzej czy później powinny wylecieć. Ale wiadomo że im większa ilość tych domków tym większa szansa na wiertarkę

8. r_dana

r_dana Forumowy żółtodziób

Ja mam od początku jak powstały i nie ma żadnej wiertarki:cry:

9. SMOD_Atena

Graczom dziękuję za pomoc i opinie, jednakże do szerszych rozmów na temat wiertarek i magazynów zapraszam do wątku dyskusyjnego: >>>klik<<<.

Czy Autorka tego tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

10. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.