jak zdobyć więcej gwiazdek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 77agnes89, 27 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 77agnes89

77agnes89 Forumowy żółtodziób

Witam,
    Nie wiem czy był już taki temat i takie pytanie, ponieważ jestem tu od niedawna, ale chciałam zapytać skąd wziąć tak dużo gwiazdek żeby móc odblokowywać runy na drzewie mądrości?? za chwilę skończą mi się misje do wykonywania i co dalej? nie rozumiem jak ktoś może tak łatwo zdobyć 1000 gwiazdek jak dla mnie 200 to jest mega wyczyn.
    Będę wdzięczna za odpowiedź.
    Agnes

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Spokojnie jeśli dopiero zaczynasz masz czas na zdobycie gwiazdek misie też beda przybywały wraz z odpowiednim lvl oraz z eventów tez bedziesz zdobywała gwiazdki

3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Gwiazdki możesz zdobyć na kilka sposobów. Najszybszym i stale dostępnym sposobem jest wykonywanie zadań w Spółdzielni oraz przechodzenie na wyższe poziomy (1 gwiazdka za poziom), często są one także nagrodą w eventach. Dodatkowo gwiazdki można otrzymać w formie prezentu od Franka. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>klik<< :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

4. 77agnes89

77agnes89 Forumowy żółtodziób

Jestem na 65 poziomie i ciężko dostać te gwiazdki, ale ok rozumiem, że są one trudno dostępne. nie mam innych pytać. dziękuję

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.