jak zdobyć ważkę?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abawe, 4 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abawe

abawe Młodszy ekspert

Witam,
    jak w temacie - jak zdobyć ważkę? coś mi chyba umknęło...

2. bona53

bona53 Półbóstwo forum

Kupić w świątyni za złote banany

3. beatka130371

beatka130371 Czeladnik forum

Ja kupiłam ,ale nie mogę jej nigdzie znalezć

4. abawe

abawe Młodszy ekspert

dziękuję za podpowiedź
    dla mnie sprawa jasna
    temat do zamknięcia
    pozdrawiam

5. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Kupiłam i jej nie widać :eek:

6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

No ale w świątyni tylko odblokowuje się dostęp. Trzeba jeszcze kupić zagrody (czy właściwie stawy, jak się one ładnie nazywają) :)

TLaskowski lubi to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ważka to nowe zwierzę z obszaru Bahamaramy. Informacje o niej znajdują się w tym ogłoszeniu >>klik<<.

Aby mieć możliwość produkcji ważek trzeba odblokować posąg stawu z ważkami w Świątyni małp (IX komnata). Dopiero wtedy można kupić dowolną ilość zagród (czerwony koszy na Wyspie) - jak to pokazał MOD_Zgredek* (dziękuję :) ). Kupione zagrody oczywiście znajdują się w inwentarzu na Wyspie.

Ponieważ Autor tematu zaznaczył, że dla niego wszystko jest jasne - wątek zamykam. Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości, proszę o otwarcie nowego tematu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.