jak zdobyć piłki do drewna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 19 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Zrobiłam głupi błąd, nie sprawdziłam stanu pił do drewna , bedąc przekonana, że mam ich dużo, oddałam 75 kóz :(:(:(, 1 300 desek i wtedy okazało się, że brakuje mi 20 pił do drewna. Szkoda mi tych kóz a i eventu też już pewno nie skończę - brakuje mi p2 pieniążki. Czy jest jakaś możliwość uzyskania piłek ? Np jakieś misje, w których nagrodami są narzędzia ?
    Jak je znaleźć ?

2. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Piły lecą z zagród i warsztatów tylko na trzech łąkach farmy oraz z pola eventowego.

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

dszmyd, 20 pił to niewiele. Event twa jeszcze prawie 2 dni, a podczas niego bardzo dobrze lecą narzędzia potrzebne w evencie - zarówno z polany eventowej, jak i z zagród/warsztatów na głównej farmie (nie na Bahamie). U mnie z jednego zbioru polany eventowej wypada coś ok. 10 pił i praktycznie z każdej zagrody o czasie dłuższym niż 10h. Spokojnie nazbierasz.
    Piły znajdziesz też w skrzyniach z narzędziami - sprawdź w swoim inwentarzu z Towarem konsumpcyjnym czy nie masz nie rozpakowanych narzędzi/skrzynek. Same skrzynki są też nagrodą w bardzo wielu misjach, możesz je też kupić w SklepoRamie za farmarki.

Czy masz jeszcze pytania?

LUCERITO11, dziękuję za pomoc :)

4. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Bardzo dziękuję, będę walczyć :):):)

Czy misje w Spółdzielni są w jakiś sposób poselekcjonowane według nagród, które można w nich zdobyć?

5. BA_Marion

W spółdzielni nie ma możliwości wyszukiwania misji wg nagród. Ale nasza nieoceniona farmerka ania1713 przygotowała taką wyszukiwarkę:) Znajdziesz ją tutaj >>klik<<.

Czy chcesz jeszcze coś wyjaśnić?

6. BA_Marion

Brak dalszych pytań, zamykam temat:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.