Jak zdobyć Jarzębinę?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _KsarKses_, 5 maja 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _KsarKses_

_KsarKses_ Czeladnik forum

Dostałem zagrodę dla orłów i wszystko super ale do paszy potrzebuję Jarzębinę. Jak można zdobyć to drzewko?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

To specjalne drzewko i co najwyżej może się pojawić szansa jej zdobycia w jakimś minievencie - Atrakcyjny zakup drzew czy Farmerski Ekspres. Trzeba zaglądać do ogłoszeń i sprawdzać, co w danej edycji jest udostępniane.
    Oprócz tego oczywiście Gift&Trade. Możesz wtedy poprosić aby ktoś przesłał Ci to drzewo w prezencie lub zrobić wymianę. Póki co pozostaje kupowanie owoców jarzębiny na targu.

Czy masz pytania w związku z tym?

3. _KsarKses_

Oki. Czyli nie ma szans że w jakimś typie Zagadkowych drzew ma szansę się pojawić ?

4. BA_Marion

W nowych zagadkowych drzewach to już raczej się nie pojawi. To drzewo dawno weszło do gry. 10 lat temu? Wcześniej? Co najwyżej z którejś skrzyni może Ci się trafić jakaś stara sadzonka, w której jarzębina była dostępna. Wydaje mi się jednak, że najłatwiej i najszybciej zdobędziesz to drzewko podczas Gift&Trade.

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

5. _KsarKses_

Nie. Dziękuję już wszystko wiem

6. BA_Marion

W takim razie zamykam. Miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.