jak wysyłać prezenty np. zagrody, drzewa, itp.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika misiaolenka, 2 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misiaolenka

misiaolenka Forumowy żółtodziób

Bardzo proszę o pomoc. Jak wysyłać zagrody, drzewa, itp. innym farmerom? Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku. misiaolenka

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@misiaolenka

Witaj,

Możliwość wymiany zagrodami, drzewami oraz itemami, jest możliwa tylko podczas trwania eventu Gift&Trade. Co jakiś czas pojawia się ten ewent w grze, tylko podczas nie go możemy podarować komuś wyżej wymienione rzeczy. Zapraszam Cię do poradnika : Handel, podarki, wymiana - Gift&Trade
    Warto pamiętać, że nie wszystko możemy wymieniać. Lista dostępnych przedmiotów jest publikowana przy ogłoszeniu informującym o ewencie.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

3. misiaolenka

misiaolenka Forumowy żółtodziób

Bardzo dziękuję za pomoc. Zasady dotyczące eventu Gift & Trade znam doskonale, jednak od jakiegoś czasu otrzymuję i to dość regularnie zagrody i drzewa od pewnego farmera i po prostu chciałam się odwdzięczyć. Szukałam informacji w pomocy i na forach, ale niestety nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Teraz jestem jeszcze bardziej zdezorientowana. Mimo wszystko bardzo, bardzo dziękuję Ci za informację.

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Kirito

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2016
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Twoje posty połączyłem w jeden. Pamiętaj aby nie pisać post pod postem.

Może jesteś w systemie szkoły farmerskiej ? W takim przypadku twój mentor może Ci wysłać podstawowe zagrody jak i drzewka więcej na ten temat znajdziesz w poradniku pod adresem : Szkoła Farmerów

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Czy autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania ?

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nowe pytania się nie pojawiły - zatem temat zamykam :)

Miłego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.