Jak wysłać

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zerkac1, 11 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Dzień dobry :)

Jako kurczaczek od Guru :p dostawałem drzewa.zagrody i warsztaciki. Po przejściu na swoje dlaej utrzymuje kontakt z nauczycielką i czasem dastaje fajne prezenty. Teraz ja bym chciał się odwdzięczyć i wysłać drzewo/zagrodę. Mam licencję na wysyłanie itp itd.

Jak to zrobić. Szukałem na forum ale coś nie mogę znaleźć ;)

2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

prezencik tego rodzaju możesz wysłać tylko i wyłącznie podczas mini iventu G&T czyli Handel i podarki,ale ten ivent odbywa się bardzo rzadko mielimy go parę dni temu,a wcześniej był we wrześniu

3. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Dziwne, bo była nauczycielka moze to robić bez eventu heh No ale ok. Temat uwazam za zamknięty

Pozdrawiam :)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zerkac1, w TYM temacie poczytasz co może podarować Mentor, a co Kurczak i sądzę, że wszystko będzie jasne.
    Pomagającemu dziękuję :) autor pytań nie ma, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.