Jak wysłać prezent komuś z poza grona przyjaciół

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika akki56, 13 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akki56

akki56 Czeladnik forum

Witam, w zakończonym wczoraj ewencie pomogło mi kilka osób wysyłając mi robale, chcę się im odwdzięczyć i wysłać chutneje mj ale nie wiem jak to zrobić. Z poziomu domku z przetwórstwem owoców nie mogę , bo nie mam ich na liście znajomych a z poczty w mieście tym bardziej, bo też tam ich nie ma. Co robić......?????? pomóżcie bo bardzo chcę się im odwdzieczyć

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Napisz wiadomość do wybranego Gracza, następnie w skrzynce nadawczej na poczcie zaznacz po lewej stronie nicku Gracza małe okienko a po prawej stronie na dole kliknij napis "Dodaj jako znajomego" i gotowe.

Teraz już tylko wejść do przetwórni lub Spiżarni wybrać przetwór i poszukać na liście tego Gracza. Nowo dodany do znajomych Gracz będzie się znajdował na końcu listy, później to się zmieni w zależności od jego poziomu w grze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. akki56

akki56 Czeladnik forum

Dzięki za podpowiedź, już wysłałam :) temat można zamknać :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.