jak wyłączyć

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marianka2011, 20 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

jak wyłączyć strasznie denerwujące ramki przy logowaniu gry ? np. odblokuj w drzewie mądrości alchemika itd..... albo od poziomu 60 będziesz mieć dostęp itd.... .Ja to dawno mam nich pokazuje się to tym kto tego niema .Strasznie mnie to denerwuje i proszę o pomoc jak to dziadostwo wyłączyć?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

to pojawia się przy ładowaniu gry więc i tak i tak musisz czekać :p nie da się tego wyłączyć

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

nie mam tylko jestem niepocieszona że nadal muszę się wnerwiać zamiast relaksować - zróbcie coś błagam

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety ekipa forum nic z tym nie może zrobić i nie wiem czy jest taka techniczna możliwość aby okienka z tymi informacjami zostały wyłączone u wybranych Graczy. Niemniej jednak możesz zaproponować taki pomysł (jeśli jeszcze takiego nie ma )w tym dziale zgodnie z jego zasadami : >>>klik<<<. Jeśli pomysł uzyska poparcie dużej części Graczy i zostanie przekazany twórcom gry, a Oni się do niego przychylą to być może kiedyś opcja wyłączania tych informacji zostanie wprowadzona.

A skoro tutaj nie masz już pytań to miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.