jak wejść na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolcia2323, 7 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

Witam chciałam zeby ktoś mnie oswiecił jak mam się zalogować na forum gdy gra nie działa, wczoraj znowu nie działała , na forum była cisza ale ja mogłam tylko czytać a nie mogłam nic napisać bo komunikat podawał że mam sie zalogowac z pozycji gry, proszę o wyjaśnienie jak inni wchodzą na forum

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jak gra nie działa, to nie ma możliwości zalogowania się na forum... :(

3. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

to dlaczego inni moga wejść i piszą że gra nie działa a inni nie mogą , podaja taki sam błąd jak u mnie występuje , czegoś tu nie rozumiem, to gdzie można złosić że gra nie działa i jest to wina BP

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Przez formularz Pomocy Technicznej możesz zgłosić, że gra nie działa :)

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ci, którzy w nocy pisali, że nie można wejść na farmę, po prostu byli zalogowani na forum, kiedy gra przestała działać. Dlatego mogli się poskarżyć... nieobecnym wyższym instancjom 8)

6. Czy autorka ma jeszcze jakieś pytania ????

zzizzie dziękuję za pomoc :)

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pytań nie ma, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.