jak wejść na forum,gdy gra nie działa?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dziś rano nie można było się zalogować do gry.Mogłam oczywiście wejść na forum,klikając ikonkę na dole strony.Ale nie mogłam nic pisać,natomiast pojawiały się posty,osób które także nie miały dostępu do gry.Moje pytanie brzmi,jak można zalogować się na forum,gdy gra padła?

Goldmaster82 lubi to.
  2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

foczunia84 każdy gracz wchodzi na forum po przekierowaniu z okna gry :)

Widocznie poranny problem z logowaniem nie dotyczył wszystkich graczy skoro pisali na forum :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ? Mogę Ci w czymś jeszcze pomóc ?

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dotyczył,bo tak pisali.
    Ale ok,skro nie wiesz,to trudno.Jeśli nikt nie odpisze przez godzinę,to można zamknąć.Ale o tę godzinę poproszę :)

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

foczunia84 nie wszystkich - bo ja się zalogowałem do gry.

Poza tym to nie jest tak że nie wiem. Jedyną znaną mi formą logowania z opcją pisania na forum jest przekierowanie z okna gry.

Być może podczas próby logowania przy porannych kłopotach - system rozpoznał gracza i przy wejściu z ramki zalogował na forum.

Tej opcji osobiście nie testowałem i nie wiem czy zadziała. Zgodnie z życzeniem zostawiam na godzinkę temat otwarty :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

foczunia84, ja tego nigdy nie sprawdzałam, nie wiem jak można to zrobić. Może niektórzy w ogóle nie wylogowują się z komputera i nie wychodzą z forum? Może podczas próby było tak jak napisał MOD_Ghost? Możesz spróbować zapytać o to Graczy w tym wątku: Porady doświadczonych graczy lub Wujek dobra rada. :)
    Jak widać wątek był otwarty dłużej niż godzinę, w związku z życzeniem Autorki oraz brakiem dalszych pytań, temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.