Jak usunąć?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 27 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jak usunąć tekst, który mamy wpisany w statucie??

Nie widzę, klikając na Informacje osobiste, opcji Usuń, więc, gdzie tę opcję znajdę?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) Opcji usuń nie ma. Wystarczy najechać kursorem na pole, w którym wpisuje się status i usunąć tekst klawiszem backspace.

patrycja9922 lubi to.
  3. carlain21

Tylko kiedy kliknę na Informacje osobiste jest okienko aktualny status,ale tam nie ma żadnego tekstu:) Tekst pokazuje się pod ramką,zaznaczyłam go i kliknęłam na backspace,ale nie został usunięty:)
    Sama zresztą możesz to sprawdzić, tekst dalej widzisz kiedy klikniesz na mój nick??

patrycja9922 lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Więc tak, wejdź na Twoją stronę profilu, wyświetlą się zakładki m.in. z komentarzami profilu i zobaczysz post z Twoim statutem. Tam będzie opcja usuń. Kliknij na to i po problemie :)

patrycja9922 lubi to.
  5. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Ja nie mam czegoś takiego jak: komentarze profilu. Salsa pokaż to na screenie, jak usunąć status? Nie mam zaznaczone "pokazuj status online" a jednak pokazuje.

patrycja9922 lubi to.
  6. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Aby ukryć się przed graczami, należy pozostawić pustą kratkę na samym dole. Nawet, jeśli nie masz zaznaczonej opcji "pokazuj status online", sama będziesz widzieć swój nick na liście obecnie aktywnych użytkowników.

7. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

No właśnie o tym napisałam, że mimo iż nie mam zaznaczonego "pokazuj status" dalej jestem widoczna. Chyba to oczywiste, że sama siebie widzę. Chodziło mi o to że dalej jestem widoczna dla innych i w spisie- "obecnie aktywni użytkownicy" jestem online.

patrycja9922 lubi to.
  8. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Hmmm... ja Ciebie nie widzę w spisie. Być może po zmianie statusu nie przelogowałaś się na forum? Jeśli masz taką możliwość, zapytaj proszę zaprzyjaźnionego forumowicza, czy nadal jesteś przez niego widoczna na forum :)

patrycja9922 lubi to.
  9. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Ten temat był już opisywany, z tego co pisali inni dalej jest się widocznym. Nieważne już...

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

carlain21, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

11. carlain21

Nie teraz po powrocie nie mam już pytań:)
    Dziękuję MOD_Salsa za pomoc:)
    Znalazłam opcję usuń status:)
    Pytałam tak na przyszłość, bo oczywiście na razie nie będę usuwać tego co mam w statusie-dziś sobie wpisałam:)
    Kłódeczkę, proszę założyć:)

patrycja9922 lubi to.
  12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest jasne temat zamykam :)
    Miłego wieczoru życzę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.