Jak uruchomić rzemiosło "Piekarnia"?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika emgie77, 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emgie77

emgie77 Czeladnik forum

Nie widzę tego rzemiosła pod żadną runą na moim drzewku a chciałbym go uruchomić. Gdzie to jest?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na drzewie jest tylko spa i alchemik. Pozostałe uruchamia się na placu, tam gdzie stoją budy z rzemiosłem. Pierwsze za free, drugie za smsa, trzecie - za free, jeśli dwa pozostałe są na poziomie 3.
    No i misję w spółdzielni trzeba zrobić.

3. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Piekarnia nie jest w drzewku madrosci jesli masz 40 lvl i nie masz zadnego zawodu mozesz wybrac sobie jeden za darmo czyli:
    Piekarnia,Dzemiarnia,Kwiaciaz
    pozostale 2 masz w drzewku madrosci za 150 gwiazdek. Dzielnice rzemieslnicza znajdziesz na gorze obok dzikiej laki

4. CM_Cyganus

CM_Cyganus Aktywny autor

MOD_Orka lubi to.
  5. emgie77

emgie77 Czeladnik forum

Mam lvl 84. Za darmo chyba nic nie wybierałem. Z drzewka zrobiłem sobie SPA i przetwórcę. W dzielnicy jak klikam w piekarza to wysykakuje okienko z "super promocją na pakiet narzędzi". Czy to oznacza że pozostałe rzemiosła (kwiaciarz, alchemik, piekarz) są płatne??

6. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja mam piekarnię - tylko piekarnię - ale jak kliknę w dżemiarnię albo kwiaciarnię, wyskakuje mi okienko z "super ofertą specjalną" - "zapewnij sobie miejsce pod budowę... plus 300 materiałów specjalnych". Rzeczywiście to są narzędzia - koszt 7,38 czyli taki typowy sms.
    Czy to jest sposób na odblokowanie kolejnego rzemiosła?
    Prosimy MODa o odpowiedź :)

EDIT: już jest odpowiedź, dzięki :)
    Dziwne, że to tak via narzędzia idzie, bardzo to mylące :(

MOD_Orka lubi to.
  8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko czy masz jeszcze jakieś pytania związane z Dzielnicą Rzemieślniczą? :)
    Pytań nie widać, więc zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 grudnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.