jak uruchomić nową hodowlę zwierząt?

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by anula493, Dec 10, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anula493

anula493 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie.
    Dziś zaktualizowano hodowlę zwierząt w oazie miłości. Ustawiam wszystko po kolei a gdy zaznaczam rozpoczęcie za 2 superpasze wszystko wraca mi do stanu wyjściowego.
    Byłabym wdzięczna za jakąś podpowiedź.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

3. dzionslo13970

dzionslo13970 Forumowy żółtodziób

mam tak samo!!!

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.

Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

Wyhodowałam w oazie dwa kolorowe zwierzaki , ale odebrać ich nie mogę w żaden sposób ! I proszę mnie nie odsyłać do przeczytania linka, bo robię wszystko po kolei i nic , wynik hodowli nie działa !!!

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ewusia51, w ostatnim ogłoszeniu czytamy :

"Witajcie Farmerzy!

Ze względu na problemy techniczne musimy w chwili obecnej wyłączyć całkowicie możliwość nowej hodowli w oazach miłości.
    Gracze, którzy w tym czasie kolorowali" zwierzątka w oazie nie stracą ich, a o postępach prac naprawczych będziemy Was informować.

Przepraszamy za utrudnienia i prosimy o cierpliwość,

[​IMG]"

anula493, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

dzięki za rzeczową odpowiedź , nareszcie :) pozdrawiam

8. meckenzy

meckenzy Czeladnik forum

potraficie graczy wkurzyć , z tego co widze po wpisach to ta oaza miłosci stała się oazą niedobrosci komu przeszkadzało jak przedtem działało wszystko a teraz jeszcze trzeba płacić 2 floreny a kto nie ma to nie gra .moim zdaniem ta nowa oaza jest do du...:p

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

meckenzy, odsyłam do poradnika - TU,
    nadal kolorujesz korzystając z 4 szt zwierząt oraz 2 szt super paszy.
    cytat z poradnika:
    "Niebieska ikonka po prawej stronie [​IMG] umożliwia zakończenie hodowli za Floreny - koszt od 4 FL do 1 FL (w zależności od ilości czasu pozostałego do zakończenia)."

10. iiria

iiria Forumowy żółtodziób

Straciłam z 60 zwierząt i sporo paszy na te hodowle, znikają jak nie jestem online i nic się nie udaje wtedy odebrać...

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

iiria, czy zapoznałaś się z poradnikiem podanym przez TL Mouse? Jeżeli coś nie działa zastosuj się do tego poradnika: Gdy gra nie działa, pamiętaj przede wszystkim o czyszczeniu ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej. Jeżeli pomimo zastosowania się do porad problemy nadal będą występować napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej. :)

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania? :)

12. iiria

iiria Forumowy żółtodziób

Dziękuję, odzyskałam wszystkie zwierzaki, karmę i eliksiry - problem leżał raczej po stronie gry :)

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

iiria, cieszę się ze wszystko jest już dobrze. :)

anula493, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka tematu kolejnych pytań nie zadała zatem temat pozwolę sobie zamknąć. :)

15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka tematu kolejnych pytań nie zadała zatem temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Thread Status:
Not open for further replies.