Jak umieścić rośliny , zwierzęta i itp. z stodoły do spiżarni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Szymond123, 23 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Szymond123

Szymond123 Forumowy żółtodziób

Jak umieścić rośliny , zwierzęta i itp. z stodoły do spiżarni ? proszę o szybką odpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zbierane z pól rośliny czy zwierzęta z zagród automatycznie zostają zapisane do stanu stodoły. W spiżarni zaś są przetwory z dzielnicy rzemieślniczej i tam nie ma miejsca na zwierzęta czy rośliny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Szymond123 lubi to.
  3. Szymond123

Szymond123 Forumowy żółtodziób

Witam mam prosbę do admina,adminie proszę o ostrzeżenie dla ChatModa CM_Dama czy jakoś tak . Powód: Zostałem zbanowany do godziny 17:32 za niby ''spam'' . Moim zdaniem
    niespamowalem tylko pisałem szybko! Proszę o ostrzeżenie dla CM_Dama czy jakoś tak i odbanowanie mnie na chacie
    globalnym. Proszę Smodzie ateno wziąść to pod uwagę!

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szymond123, odpowiedź na zgłoszony problem otrzymałeś tutaj : >>>klik<<<.
    A w związku z tym że nie kontynuowałeś wczorajszego zapytania związanego z roślinami i zwierzętami, to domyślam się że wszystko jest już jasne i ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.