jak to jest?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

w niedzielę skończyłem 4 zadanie i trzeba w 5 zadaniu 4 wąsy a ja od niedzieli po południu i poniedziałek cały produkuję te wąsy sztuczne i mam ciągle zero w misji
    dlaczego?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W 5 zadaniu w Komiksie VIII do oddania są salony pielęgnacji wąsów (akcja), w których obecnie produkujesz sztuczne wąsy :) Aby zdać je do zadania, fabryczki muszą znajdować się w inwentarzu. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>klik<<

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Dzięki za odpowiedz
    Naprawdę trzeba mieć czas jeszcze na czytanie ?
    juz można zamknąć

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Odpowiadając na pytanie.. Nikt nikogo nie zmusza do czytania poradników, jednak gdy braknie czasu na ich czytanie to potem człowiek czasem nie wie czego gdzie szukać i o co chodzi, więc mimo wszystko polecam czasem zaglądać do działu FAQ ;)

Życzę miłego dnia, za pozwoleniem temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.