Jak szybko ustawić drzewa na polach?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 2 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Pytanko krótkie: mam np 150 wiśni, i chcę je postawić wszystkie na farmie np wszystkie na leśnej polanie, nie mam pomocników sezonowych, czy można jakoś szybciej ułożyć je na farmie niż za każdym razem klikać w okienko, wyszukiwać wiśnie, sadzić ją i tak w kółko 150 razy?? Nie można jak z polami? że się kliknie i można ręcznie całą polanę zaorać i tak samo szybko usunąć? Nie chodzi mi o jakieś wielkie ułatwienie czy coś ale wracanie ciągle do okna jest irytujące (zwłaszcza że zapasy w stodole dobijam między eventami i na eventy ściągam drzewa a potem znowu je sadze i to sadzenie mnie irytuje, a lubię jak drzewka sobie rosną...)..

2. PolaHola

PolaHola Czeladnik forum

nie pozbędziesz się klikania ale -bierzesz jedną wiśnię sadzisz następnie przytrzymujesz klawisz ctrl i sadzisz następne

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dawno ręcznie nie ustawiałam drzew,ale jak dobrze pamiętam,to chcąc postawić np...100 wiśni,stawiamy jedną,naciskamy na Ctrl i przytrzymując klawisz stawiamy pozostałe wiśnie bez potrzeby klikania w okienko inwentarza.Z usuwaniem jest łatwiej,bo jak klikniesz na ikonke usuwania i usuniesz jedno drzewko,to usuwanie jest aktywne dopóki sama nie zamkniesz kwadracika w górnej części okna gry.

4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

A widzisz... :)
    Wiedziałam że gdzieś to jest, ale nie pamiętałam gdzie :)
    a teraz usunęłam wszystkie drzewa i chciałam przenieść je na noc na leśną polanę (bo rano przechodzę na małe pola i robimy event) i jak popatrzyłam na niektóre ilości to się złapałam za głowę :) (bo w sumie wieki czegoś takiego nie robiłam - ostatnio jak robiłam (w sensie sadziłam drzewa) miałam pomocników...)
    No z usuwaniem to pryszcz :)

PS. sprawdziłam działa z ctrl :p

Dzięki - można zamknąć :D

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję,miłej nocy życzę i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.