Jak sprawdzić numer targu?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hator, 17 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hator

hator Ekspert forum

Witam :)
    Doczytałam na forum, że mamy tu kilkadziesiąt targów i uzależnione są od serwerów na jakie akurat przydzielono nam nasze konto.Znalazłam wzór na obliczenie po nr ID , jaki mamy nr targu, obliczyłam , wyszło mi targ nr 31 :p
    Ale gdzieś wcześniej przemknęło mi, że po ofertach można sprawdzić , czy na pewno taki jest ten nasz nr , jaki wyliczyliśmy z ID. Niestety nigdzie nie znalazłam info jak mam to sprawdzić :(
    Czy ktoś może coś na ten temat wie, i wytłumaczy mi to "jak krowie na rowie" ? :p

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj hator.

Oficjalnego poradnika ani informacji na temat numerów czy też sposobu sprawdzenia do jakiego numeru targu jesteśmy przypisani - nie mamy. Z tego co wiem to uzależnione to jest od bazy danych, do której konto zostaje przypisane w czasie rejestracji.

Dawno, dawno temu nr targu można było sprawdzić po ofertach złotych liści, teraz już nie ma takiej możliwości i nieoficjalny sposób (o ile jeszcze działa) podany jest przez Gracza w Nieoficjalnym poradniku, innego sposobu na chwilę obecną nie znam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. hator

hator Ekspert forum

W tej chwili akurat nie mam pytań ale proszę, zostaw jeszcze na jakiś czas ten temat otwarty , może jakiś gracz mający targ nr31 znajdzie sposób na potwierdzenie czy aby dobrze obliczyłam ten mój nr targu:p

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ten dział raczej nie jest odpowiedni do rozmów czy dalszych dyskusji, ale mamy taki wątek: =>TARG - analizy, dyskusje. Zapraszam do w/w wątku, tam możesz nie tylko zapytać o nr targu ale również porozmawiać szerzej na ten temat a może też jak przejrzysz wątek to znajdziesz wpisy Graczy z Twojego targu.

Tutaj temat jednak zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.