Jak się zalogować na forum?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 9 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Cześć mam pytanie jak zalogować sie na forum gdy gra nie działa? (Jak wczoraj nie mogłem sie na gre zalogować i po kliknięciu przycisku forum byłem tutaj zalogowany jako gość).

2.Czy tylko mi właśnie wyrzuciło farme i jest ładowanie 55% i dalej nie idzie?

Magdam.1__ i gretag lubią to.
  2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

U mnie też nie działa. nie dało się posiać eventówki. Kwiatki się kręciły więc odświeżyłam i już nie daje się wejść..

Magdam.1__ i michal01096 lubią to.
  3. abask

abask Fanatyk forum

Też mi to nie pasuje, że nie można wejść na forum bez zalogowania do gry.
    Niestety, gra znów nie działa :(

gretag, Magdam.1__ oraz michal01096 lubią to.
  4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie ma innej opcji. Chcąc coś pisać musisz byc zalogowany w grze

gretag i michal01096 lubią to.
  5. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Masakra. To jest bez sensu... Wczoraj pozostawało mi tylko patrzenie... Miałem brać udział w tym evencie dopytać się jak sadzić etc.... Liczę na to że zaraz to naprawią, jakiś mod może wie ile czasu to zajmie?

gretag i Magdam.1__ lubią to.
  6. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

NIC nie działa! Dalej konserwacja???

gretag lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odnośnie logowania na forum padło już takie pytanie, jest tam też odpowiedź: Logowanie.

Odnośnie problemów też już jest wątek: Czy te "wczorajsze" konserwacje są zakończone?.

Zapraszam do powyższego, przypominam też, że dział Pomocy nie służy do dyskusji i ten temat zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.