Jak przenieść itemy z łąki na inne pole gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SuperMateo, 21 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SuperMateo

SuperMateo Czeladnik forum

ostatnio chcę przenieść swoje ozdoby z głównej farmy do ogrodu ale nie mam jak
    proszę o to aby przy pasku po lewej gdzie jest łopata pokazał się nowy symbol.
    Symbolem będzie skrzynka ze strzałką. Można dzięki temu przenieść wybraną rzecz do inwentarza (wszystko). I przenieś i postawić gdzie się chce np. (dzika łąka ---> ogród ozdobny).

!!!!!!!!!!!!!!! Zapomniałem o ankiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^ Przepraszam^

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 września 2014
  2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Przecież mamy możliwość umieszczania ozdób na dowolnej łące czy w ogrodzie ozdobnym :)
    Będąc np...na głównej łące,z bocznego paska otwierasz inwentarz/ikonka wazonika(tam są ozdoby)wybierasz posiadaną ozdobę i stawiasz,itd.... :)

3. SuperMateo

a jak już postawiłeś???????????-.-o to chodzi :D

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Itemy zawsze możesz usunąć do paska, a następnie w dowolnej części farmy postawić, no chyba że np. na wyspie się nie da, bo niektórych itemów na wyspie nie da się ustawić. ;)

Ankietę możesz jeszcze spróbować dodać, jednak moim zdaniem jako że opcja taka w grze istnieje, Twój pomysł nie ma racji bytu. :)

5. SuperMateo

ooooooooooooooooooooooooooooo!

sory nie wiedziałem

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 września 2014
  6. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

A jak to sobie wyobrażasz?postawiłeś ozdobę załóżmy na głównej i chcesz ją przenieść do ozdobnego i ten nowy symbol,powiedzmy "rączka" będzie wiedział,że chcesz przenieść ozdobę akurat tam?Jak dla mnie niepotrzebne utrudnienie,raczej nierealne do wykonania technicznie:(
    Ja kiedy chcę przenieść jakiś item,ściągam go z obecnego miejsca,przechodzę tam gdzie chcę go postawić,wyciągam z inwentarza i stawiam,proste:)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jeśli czegoś nie wiesz, nie jesteś pewny, masz z czymś w grze problem, zapraszam najpierw do działu Pytania ogólne. Twój wątek tam właśnie przenoszę. ;)

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Masz jeszcze jakieś pytanka?

9. SuperMateo

naraz
    narazie nie

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skoro jasne to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.