Jak pozyskać dachówki i cegły?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WerKa105, 3 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WerKa105

WerKa105 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry wszystkim,
    Udało mi się odblokować dzielnicę rzemieślniczą, ale żeby zacząć z niej korzystać potrzebuje dużej ilości przedmiotów zawartych w temacie. Czy ktoś ma pomysł jak szybko je nazbierać?
    Jedynym sposobem jakiego do tej pory używałam było liczenie na to, że otrzymam je podczas zbierania plonów. Może ktoś ma szybszy?
    Za odpowiedzi z góry dziękuje ;)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zbiory z pól,drzew,zagród,fabryk,skrzynki z narzędziami od sąsiadów,z koła ( ale nie wiem w sumie czy jeszcze są...),jako nagrody z misji.

WerKa105 lubi to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj :) Narzędzia do budowy warsztacików można zdobyć na kilka sposobów. Podstawowy, to uzyskanie podczas zbiorów, ale można otrzymać narzędzia w prezencie od znajomych, można je zakupić, wygrać z zadaniach w spółdzielni itp...Więcej na ten temat znajdziesz w tym poradniku: KLIK.
    Warto też zainwestować w puchary, które zwiększają ilość wypadających przedmiotów z pól, drzew i zagród. TUTAJ poradnik.
    Masz jeszcze jakieś pytania?

foczunia84 dziękuję za pomoc :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi i poradniki zostały podane,kolejnych pytań nie ma,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.