Jak pozbyć się gry z kina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 6 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Komisarz forum

Od wczoraj wyświetla mi się w kinie filmik o [ciach], ale w żaden sposób nie można go uruchomić. Już kilka razy próbowałam i nic. Myślałam że jak minie kilka godzin, to pojawi się inny filmik, ale nie. Cały czas jest ten o [ciach]. Mimo że go włączam nic się nie dzieje. Jak się go pozbyć?

Post edytowałam, nazwę gry ciachnęłam. Przypominam,że na forum nie podajemy nazw gier innych niż gry BP.
    BA_Musa

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Spróbuj przeinstalować Adobe Flash Playera, bo może masz jakiś problem z wtyczką i stąd Ci się nie otwiera.

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

NO tak, jedni mimo wszystko nie mogą się pozbyć filmu z kina inni nie mogą sie od kilku już dobrych tygodni doczekac jakiegokolwiek filmu... Nie ma tu nic do rzeczy tak zwany brak sponsorów, no więc co?

4. Danusia niestety nie mamy wpływu na to kto i jakie filmiki może oglądać :)

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

I koło się zamyka...Miłego popołudnia:)

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? ;)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka pytań nie ma, więc zakładam [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.