Jak odzyskać możliwość wydania talarów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika тяυѕкαωкσωα, 11 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

Przez przerwę techniczną nie mogłam wydać moich ciężko zapracowanych talarów. Czy jest jakaś możliwość, aby je odzyskać i móc wydać?

2. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Chodzi Ci o talary od Ingrid? Jeśli tak to myślę, że już po sprawie:(, bo event się skończył. Zanim mnie wywaliło z farmy to wyskoczyła mi ramka ile mi dopisują za nieużyte rzeczy z eventu.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PaulinkaG1904 dziękuję za pomoc.

тяυѕкαωкσωα czas na wydanie gwiezdnych talarów był podczas trwania eventu, teraz już nie ma takiej możliwości.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

A czy uruchamianie przerwy technicznej w ostatnich minutach trwania eventu to właściwe zagranie?
    To że w trakcie eventu można je wydać to wiem doskonale, ale obecna sytuacja jest nieco inna i chciałabym uzyskać informację czy można coś z tym zrobić?

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

тяυѕкαωкσωα, nie ma takiej możliwości, w przyszłości polecam nie odkładać takich planów na ostatni moment.
    Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

6. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

Coż za cenna rada! A czy pisząc do pomocy technicznej również Ty mi udzielisz odpowiedzi?

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

тяυѕкαωкσωα, zapewniam, że rada skuteczna :) TU znajdziesz strukturę pomocy technicznej, ponawiam pytanie, czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

EDIT:
    zielonko1971 z post usuwam, nic nie wnosi do tematyki wątku

8. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

Twoja odpowiedź mnie nie usatysfakcjonowała. Mimo to nie widzę sensu, żeby dalej ciągnąć ten wątek. Zamykamy temat :).

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zgodnie z życzeniem Autora wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.