Jak odebrać świąteczny koszyk???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ginewracool, 28 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ginewracool

ginewracool Czeladnik forum

Kupiłam świąteczny koszyk - jak go odebrać, gdzie jest??? nic mi nie dopisało

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zawartość koszyka dopisuje się automatycznie do Twojego konta, w zależności od rodzaju koszyka sprawdź proszę czy zostały dopisane przedmioty wymienione na poniższych obrazkach :

Jeśli jeszcze nie zostały dopisane do konta, to wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry.

Napisz proszę czy po ponownym zalogowaniu wszystko jest w porządku czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. ginewracool

niestety nic nie dopisało!

4. SMOD_Atena

Który koszyk kupiłaś i z jakiej formy płatności korzystałaś ?

5. ginewracool

kupiłam smsem, jak daje młyn to przyprawy powinny być do produkcji, może źle sprawdzam, kupiłam mały, bo brakuje mi niewiele butelek...

najgorsze, to to, że eent się kończy

nie dostałam tez powiadomienia smsem, o dopisaniu do konta (tak jak zawsze jest), sprawdzałam wszystkie numery są prawidłowe i ten do wysyłki i ten do zakupu

już wiem, wysłałam na dobry numer do zakupu, ale napisałam na początku BIG, no i poszło

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 grudnia 2015
  6. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

na spokojnie sprawdz tez dokładnie czy tresc wysłanego SMS a była poprawna ;) np czy miedzy BIG a numerem zachowałas odstęp

7. ginewracool

już wiem, wysłałam na dobry numer do zakupu, ale napisałam na początku BIG, no i poszło - chyba nie do odzyskania? jak myślisz?

8. SMOD_Atena

9. SMOD_Atena

Kolejne pytanie się nie pojawiło, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.