Jak odblokować bahamaramę?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amelkann, 31 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amelkann

amelkann Naśladowca mistrzów

Przez jakiś czas nie grałam w farmeramę i zablokowało mi bahamaramę.Co trzeba zrobić aby ją odblokować?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

amelkann, jeżeli raz odblokujesz dostęp to nie możesz go stracić. Może chodzi Ci o dostęp do jakiejś części wyspy? Zapraszam do poradnika: Bahamarama - od A do Z tam znajdziesz informacje ogólne na temat Bahamaramy oraz Zmiany na Bahamaramie poradnik ten opisuje zmiany na wyspie. :)
    Czy poradniki pomogły? :)

3. amelkann

jak kliknę na statek przenosi mnie na wyspę a tam w porcie jest kłódka.jak klikam na port aby statek dopłynął otwiera mi się świątynia i itemy do odblokowania nie mogę wejść na wyspę aby coś posadzić zebrać owoce z drzew hodować dalej zwierzęta.kiedyś klikałam na statek dopływał do portu klikałam na port byłam na wyspie siałam hodowałam itd.nie wiem co zrobić?

W poradniku nic o takim czymś nie mogę znaleźć.Proszę o pomoc.

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 lipca 2015
  4. gadek

gadek Fanatyk forum

Nie klikaj na port,bo to do wyspy skarbów kliknij na wyspę po prawej stronie.Tam gdzie chatka.

5. amelkann

ok dzięki.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

amelkann, aby wejść na wyspę musisz kliknąć w miejsce 2 tej z obrazka poniżej.

Kiedy klikasz na port zostajesz przeniesiona do zadań które pozwalają odblokować Wyspę Skarbów. Poradnik: Wyspa Skarbów :)

Jak widzę wszystko jest już jasne wobec tego temat pozwolę sobie zamknąć. :)

gadek
    , dziękuję za pomoc. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.