Jak odblokawać szybko Bahama bez wydawania realnej forsy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika milusia52, 27 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. milusia52

milusia52 Forumowy żółtodziób

Gram od ponad 5 lat, ale odkąd na Bahamie nie kupuje się normalnie wraz z przejściem na następny level, nie radzę sobie. Zdobywanie bananów, które udostępniają tę możliwość, są dla mnie uciążliwe, bo trwa to długo. Nie chcę płacić za premium czy inne dogodności,które "ułatwiają" wiele, zrezygnować mi jeszcze szkoda, wiele gatunków zwierząt i roślin jest nieosiągalna, a zakup na bazarze do eventu jest tak drogi, że jednak nie każdego stać. Dlaczego nie zostało ze zdobywaniem nowych roślin/zwierząt jak w starym gospodarstwie? Chętnie wysłucham rady na ten temat, jeśli można, proszę o odpowiedź na moją pocztę milusia52

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam Cię do zapoznania się z poradnikiem,być może będzie pomocny : >>>KLIK<<<
    Zapraszam również do lektury tematu służącego do rozmów i zadawania pytań na temat wyspy.Tam często doświadczeni Gracze udzielają odpowiedzi : >>>KLIK<<<
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś ogólne pytanie dotyczące gry?

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jedz przetwory dające Tropikalne Punkty Doświadczenia, które są za SG. To chyba najlepsze sposób na to, aby szybko przechodzić poziomy.

Kasialka lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

5. Autorka była wczoraj na forum, pytań dodatkowych nie widzę więc watek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.