Jak można ustalić cenę na produkt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika akki56, 12 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akki56

akki56 Czeladnik forum

Mam fabryczkę walizek, mam już kilka wyprodukowanych walizek które chciałabym sprzedać na targu, ale nie za cenę którą narzuca mi ten suwak którym ustala się cenę, tylko wyższą. Dlaczego nie mogę wybrać takiej ceny jak bym chciała, ponieważ suwak ustawiony na maksa pokazuje bardzo śmieszną niską cenę i nic nie mogę z tym zrobić ?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Wysokość ceny zależna jest od podaży oraz popytu na targu- jeśli zapotrzebowanie na towar jest mniejsze, cena również będzie niska. Walizki zostały wprowadzone do gry razem z obecnym eventem, w związku z czym na targu takie oferty mogły się jeszcze nie pojawić- dlatego nie było ofert kupna, a co za tym idzie cena, za którą możesz sprzedać produkt również nie wzrastała. Informacje o działaniu targu znajdziesz w tym poradniku, proszę: >>klik<< :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. akki56

akki56 Czeladnik forum

Dzięki za odpowiedź. Z tego co widzę, to jeszcze chyba faktycznie nikt nie wystawił na targu walizek, więc najlepiej będzie poczekać i zobaczyć jak się cena na ten towar ustali. Miłego wieczoru :)

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dokładnie tak :) Im więcej walizek zostanie wystawionych i sprzedanych, tym wyższą cenę będziesz mogła za nie uzyskać :)
    Również życzę miłego wieczorku oraz dobrej nocy i skoro wszystko jest już jasne, to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.