Jak mam założyć swój targ ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiosna2019, 1 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiosna2019

wiosna2019 Młodszy ekspert

Tak mam pytanie mój sąsiad chce mi podarować albinosa napisał mi, że musielibyśmy mieć ten sam nr targu na tym samym serwerze Targu , ale ja jeszcze nie wiem jak to mam zrobić .Nie mam swoje nr targu .Czy targ zakłada się od mojego

Ostatnie edytowanie: 1 lipca 2021
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak uzyskać nr targu dowiesz się z kalkulatora utworzonego przez Graczy: >KLIK<. Założyć targu nie możesz, konto jest przypisywane do nru targu podczas rejestracji i nie ma możliwości zmiany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wiosna2019

ok mam mój nr targu
    co dalej mam robić

Czcionkę zmniejszyłam do regulaminowej 4, proszę większych nie używać,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lipca 2021
  4. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Drogi graczu wiosna2019 spytaj sąsiada jaki ma swój nr targu musicie mieć ten sam numer aby widzieć swoje oferty na targu . Pozdrawiam

5. wiosna2019

czyli jak mój sąsiad chce mi podarować prezent z targu to muszę mu podać mój nr targu ? ale ja na moim targu jeszcze nic nie wystawiłam jestem biedna seniorka czy on zobaczy mój targ ? i jak mam potem odebrać ten prezent od niego ?

6. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

W realu idąc na targ wydajesz pieniądze na zakupy tutaj jest podobnie tylko nie wydajesz - zarabiasz złotówek pl tylko sianogrosze. Czyli albo sprzedajesz albo kupujesz. Sąsiad zobaczy twoje oferty po twoim nicku w grze lub ty jego oferty po jego nicku. Warunek musicie mieć ten sam numer targu. Pamiętaj tylko nie można nic podarować za free na targu:) Zapewne chodziło o event G&T gdzie można obdarowywać się prezentami wspólnie?

7. wiosna2019

Ja zapytałam mojego sąsiada czy ma na stanie jednego nietoperza albinosa ,odpowiedział mi że może mi go podarować ,ale muszę mieć ten sam nr targu na tym samym serwerze .Ja tego nie wiedziałam , i nie wiedziałam jak to zrobić , teraz napisałam do sąsiada i podałam mu mój nr targu. Mam przemiłego sąsiada zawsze mi pomaga e-MK -a i cenie sobie jego pomoc , ale nie chcę go męczyc pytaniami

8. SMOD_Atena

marcinek74 dziękuję za pomoc.

wiosna2019 sąsiad nie może dać Ci w prezencie nietoperza albinosa ani innych zwierząt hodowlanych/zwykłych. Może jedynie wystawić na sprzedaż a jeśli Ty masz ten sam nr targu co sąsiad to możesz to zwierzę kupić o ile znajdziesz jego ofertę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. wiosna2019

Jak mam znaleźć jego ofertę na targu proszę mi to po chłopsku napisać Plis Przepraszam ale nie wiem jak to zrobić Jak wchodzę na Targ to wyświetla mi się zestawienie produktów ,własny stragan -jak na to kliknę to mam pusty ,potem mam zaoferuj artykuł ,kronika targowa

10. SMOD_Atena

Znasz nazwę sąsiada to musisz patrzeć na nazwy w ofertach na targu. Najlepiej zapytaj sąsiada w jakiej cenie wystawia zwierzęta czy coś innego i po cenie szukaj.
    Tak najszybciej znajdziesz, pod warunkiem, że Ty i sąsiad macie ten sam nr targu.
    Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jaki masz numer targu? A jaki numer targu ma Twój sąsiad?
    Jeśli są to te same cyferki, wtedy on wystawia na targu towar, a Ty go kupujesz,
    ale jeśli cyferki są różne to niestety nie możesz od niego kupić.

12. wiosna2019

Dziękuję za cenną informację Pozdrawiam

13. SMOD_Atena

panoramaogrodnicza dziękuję za pomoc.

A skoro Autorka nie ma już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.