Jak karmic nietoperze?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarina1958, 5 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarina1958

katarina1958 Czeladnik forum

Pomocy ,nie moge nakarmic nietoperzy ,klikam na niego ,pokazuje sie ikonka -nakarm-klikajac na nia otwiera sie produkcja mlyna i nie wiem co dalej ,bo nie znalazlam odpowiedniego miejsca jak mu dac ta pasze

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A masz w ogóle mroczne sushi, którym karmi się nietoperze?

Pasza w stodole pojawia się po wyprodukowaniu ostatniej sztuki z cyklu.

zagma lubi to.
  3. katarina1958

Karme produkuje wlasnie ,czy to znaczy ze musze miec n.p.10,sztuk zeby nakarmic jednego ,czy 10 nietoperzy w tej chwili koncze produkcje 10 sztuk

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755,dziękuję za pomoc.

katarina1958, pasza zostanie udostępniona i będziesz mogła nakarmić nietoperze wtedy kiedy produkcja całej nastawionej paszy czyli w tym przypadku 10 sztuk się zakończy.Jeden nietoperz=1 pasza(mroczne sushi)

Czy masz jeszcze jedno pytanie?

5. katarina1958

Dziekuje za podpowiedz wszystko dziala-pozdrawiam:)

6. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

A ja też podepnę się pod to pytanie
    ponieważ mam 20 paszy w stodole ale nie latają mi na farmie nietoperze ?. co jaki czas one latają?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,cieszę się że wszystko już działa poprawnie,pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Mario,nietoperze pojawiają się na bieżąco,musisz tylko zaznaczyć tę opcję :

Mianowicie pojawi się pasek postępu. Pasek będzie widoczny w lewym górnym rogu Łąki Głównej (po przejściu na mroczną farmę). Należy kliknąć na zieloną strzałkę, aby rozwinąć pasek.
    Wygląd paska po rozwinięciu przedstawia się następująco:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.