Jak długo się czeka na odpowiedź od PT?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Komisarz forum

Napisałam bezpośrednio do PT, gdyż problem o który chciałam zapytać pojawił się już na forum. Chociaż odpowiedź na pytanie graczki nie padła, wątek został zamknięty i jak to zwykle bywa kazano Jej napisać do PT. Więc ja zrobiłam to samo. Mimo że "od wieków" podaję ten sam mail do odpowiedzi, stwierdzono, że jest to inny mail niż ten jaki wpisałam "sto lat temu" gdy się logowałam do gry. Ale jeśli chcę żeby odpowiedzi udzielono mi na ten "niby" nowy adres, mam go też podać w treści wiadomości. Tak też zrobiłam. I nic. Czy jest szansa że w ogóle dostanę odpowiedź. A jeśli tak, to kiedy? Jak długo można czekać?

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pisząc do Pomocy Technicznej - opisując nowy problem - należy tworzyć nowe zgłoszenie, a nie pisać na jakimś starym mailu ;) Zaloguj się do gry i napisz nowe zgłoszenie do pomocy Technicznej dokładnie opisując problem :)

3. FarmaBeatki37

Ale dokładnie to zrobiłam. Opisałam cały problem od A do Z. Ale odpisano mi, cyt:

[ciach]

No i podałam "nowy" adres, który tak naprawdę nie jest nowy, bo zawsze go używałam gdy pisałam do PT. Ten dzięki któremu zalogowałam się do gry nigdy nie był używany. Nawet już nie pamiętam hasła do niego. Co mam robić? Jak długo czekać?

Post edytowałam, prywatną korespondencję ciachnęłam.

MOD_Caharina

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Na forum nie wolno podawać prywatnej korespondencji, również tej z PT. Zapoznaj się z regulaminem.
    Upominam słownie.

A dostałaś odpowiedź automatyczną na adres mailowy? Informację o przyjęciu zgłoszenia?

5. FarmaBeatki37

Dostałam tylko to co napisałam. Ten cytat. Potem napisałam drugi raz w treści podając nowy adres mailowy na który mają napisać odpowiedź i nic. Żadnej odpowiedzi.

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To napisz jeszcze raz... Tworząc nowe zgłoszenie :)

7. FarmaBeatki37

Napisałam i dostałam tę samą odpowiedź (tę cytowaną). Mimo że podałam w treści nowy adres mailowy na który mają dać mi odpowiedź. A najlepsze jest to że Oni odpisują mi na ten adres, na który proszę o odpowiedź. A mimo to jej nie udzielają. Gorzej jak rzucanie grochem o ścianę.
    To może ja na forum zadam pytanie? Może ktoś szybciej odpowie?

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jak mam Ci pomóc z poziomu forum, skoro jednak dostajesz odpowiedź z Pomocy Technicznej? :) Kontynuuj z nimi korespondencję...
    Skoro problem Twój dotyczy zmiany adresu e-mail - to z poziomu forum nic w tej sprawie nie pomogę.

9. Autorka prowadzi korespondencję z Pomocą Techniczną więcej pytań nie widzę więc wątek zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.