Jak być niewidocznym

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 21 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Co zrobić aby być zalogowanym na FS ale żeby Mnie tutaj nie było widać ?:oops:

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

W ustawieniach odznacz pokazuj status online.
    I jeszcze w prywatności odznacz pokaż swoją obecność.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

a na chłopa :cry:lub poradnik :cry:

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

U góry klikasz na swój nick---> prywatność--> i tam masz pierwszą opcje pokaż swoją obecność. odznacz to, a będziesz w spisie niewidoczny.

A jeżeli całkowicie chcesz być niewidoczny to klikasz swój nick i w pierwszej kolumnie, na samym dole masz pokazuj status online, też to odznacz.

I jak to zrobisz to nie będzie Cię w spisie, ani nie będzie pokazywało kiedy jesteś na forum.

5. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ja mam to zaznaczone i cały czas jestem w spisie graczy aktywnych:(

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Powinno być odznaczone, a nie zaznaczone:)

7. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Właśnie mam tak jak pisałaś, czyli nie mam nigdzie "ptaszków" przy wymienionych pozycjach i cały czas jestem w spisie graczy aktywnych

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

A w podstawowych ustawieniach też masz odznaczone pokaż swoją obecność?

9. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Tak, nigdzie nie mam zaznaczonych tych pozycji, a widzę się że jestem online i jestem na liście aktywnych.

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Hmm..to już nie wiem czemu. Dopytamy o to. Proszę o cierpliwość.

11. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

To dopytajcie bo Ja podobnie jak koleżanka wyżej czy mam odhaczone czy nie to i tak Mnie widać :sleepy:
    O avki też dopytajcie bo raz mam chomola a drugim razem zaś koguta -nic nie grzebię przy avku:sleepy:

Dzięki -można zamknąć

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Awatarki są w trakcie naprawiania.

A skoro można to zamykam:)

13. BA_Musa

BA_Musa Guest

To ja może napiszę,że zgłosiliśmy to i kwestia widoczności w spisie zostanie sprawdzona. Jak będziemy mieli więcej informacji to przekażemy je tutaj.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.