Jak być doskonałym mentorem?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ruletka123, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ruletka123

ruletka123 Okazjonalny autor

Witajcie, po raz pierwszy zostałam mentorem.
    Proszę Was o rady jak zostać doskonałym mentorem :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj. Tutaj jest dział pytań ogólnych, który nie służy do dyskusji. Twoje pytanie wymaga odpowiedzi doświadczonych w tym temacie Graczy, w związku z czym zapraszam do zadawania pytań i dyskusji do tego wątku : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

ruletka123 lubi to.
  3. GoskaK

GoskaK Moguł forum

:)) To naprawdę pojęcie względne.
    Wszystko zależy od "Kurczaków" jakich dostaniesz. Jedni lubią pytać, a inni wręcz przeciwnie. Piszą - nie pisz do mnie!
    Z własnego doświadczenia wiem - nie masz pojęcia na kogo trafisz.
    I szczęściem jest, jeśli kurczaczek cię nie "obluzga" - takich wywalam natychmiast.
    Życzę powodzenia w mentorowaniu :)) i samych grających kurczaków :))

ruletka123, toDzasta oraz gadek lubią to.
  4. SMOD_Atena

GoskaK, dziękuję za pomoc.

ruletka123, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

A ja mam pytanie mam 3 kurczaki i żaden się nie loguje od początku i co z nimi będzie ?

6. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Trudno być dobrym mentorem bo trudno o dobre kurczaki . Jestem ( byłam raczej) mentorem prawie od początku i przez ten czas miałam trzy kurczaki, które współpracowały. Teraz nie mam kurczaków i jakos nie tęsknię ale nie wykluczam kolejnego podejścia :)
    Powodzenia w roli mentora :)

7. SMOD_Atena

malgorzata1960, na przyszłość jeśli masz inne pytanie od pytania jakie zadał Autor tematu to otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.
    A jeśli chodzi o nieaktywne kurczaki to możesz je usunąć korzystając z opcji "Odeślij" i ponownie kliknąć w jajo aby system mógł przydzielić Ci nowego kurczaka. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje >>>Szkoła Farmerów <<<

stokrotka76, dziękuję za pomoc.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś ogólne pytanie na temat gry ? Przypominam że dział ten nie jest działem dyskusyjnym.

stokrotka76 lubi to.
  8. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Dziękuje bardzo za info .Przepraszam .

9. SMOD_Atena

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.