Jajo wrony i czapeczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ∞Ewuś∞, 27 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ∞Ewuś∞

∞Ewuś∞ Forumowy żółtodziób

Cześć, czy może mi ktoś powiedzieć czy opłaca się kupić jajo wrony? A może bardziej się opłaca kurze jajo? Ma ktoś kupione? Czy ta czapeczka jest na jedno wyklucie czy na zawsze? Trzeba ją kupować co rusz by skrócić czas?

2. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

jajo wrony daje 5%pd przez 15 min co 12 godz , kurze jajo daje
    350 PD i 10 sztuk narzędzi co 12h.
    chyba najlepsze jest sowie jajo daje
    bonus +10% PD przez 10 minut
    Po upływie 30 minut, będzie można ponownie kliknąć na Sowie drzewo i znów masz 10% pd

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystko zależy od tego co wolisz,więcej PD ze zbiorów,czy więcej narzędzi podczas zbiorów. Wronie jajo daje 5 % PD więcej przez 15 minut co 12 h,a kurze jajo 350 PD i 10 narzędzi co 12 h.Czapeczka jest jednorazowa, znika po wykluciu jajka .

A wszystkie informacje na temat farmerskich jaj,znajdziesz tutaj :Farmerskie jajka niespodzianki

_Olenka47, dziękuję za pomoc.

4. ∞Ewuś∞

∞Ewuś∞ Forumowy żółtodziób

Czyli na wyklucie się jajka mam czekać aż 168 godzin? To za długo. Dziękuję za odpowiedzi. Jednak rezygnuję z zakupu. Nie mam więcej pytań

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety bez czapeczki trzeba czekać na wyklucie 168h.A skoro nie masz więcej pytań,to również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.