Jajo nocnej mary.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzichu2951, 14 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzichu2951

zdzichu2951 Okazjonalny autor

Mam pytanie ile można posiadać łącznie jajek nocnej mary?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jajko nocnej mary można postawić TYLKO w ogrodzie ozdobnym oraz Wyspie skarbów, czyli można posiadać 2 sztuki tak jak jest napisane w poradniku : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. zdzichu2951

To dziwne bo w dzisiejszej wyprzedaży mogłem kupić kolejne 3 takie jajko a nie powinienem mieć takiej możliwości skoro można mieć tylko 2 takie jajka. Pierwsze posiadam z wyprzedaży która kiedyś już była w grze drugie z miasteczka Renzo i teraz trzecie

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jest blad odnosnie zakupu tego jajka;)
    na niemieckim forum wszystkie osoby ktore,dokonaly przez pomylke ev swoje niedopatrzenie zakupu nocnej mary proszone sa o kontakt z Pt;) i wedlug mnie florki za zakup zostana im po prostu zwrocone:) ot takie jest podejscie do nie zawinionego bledu;)

Alutka lubi to.
  5. zdzichu2951

Dzięki za informację. Poczekam czy polskie forum coś napisze o tym błędzie.

6. -norbijas-

wkleje moze post w ktorym mod z de wyraznie pisze by osoby posiadajace 3 mare tzn dzis zakupiona proszone sa o kontakt z Pt,,,,,
    Hier einmal die aktuelle OA für euch.

UPDATE-INFO:

Zur Zeit ist es möglich ein 3. Nachtmahr-Ei zu kaufen, wenn schon 2 im Account vorhanden sind. Das 3. ist dann nicht nutzbar.

Das Problem ist bereits gemeldet. Bitte vermeidet den Kauf, solltet Ihr bereits zwei davon im Account haben. Ist nun bereits ein 3. in Eurem Account, dann schreibt bitte den Support an.​
    LG Anguana

Alutka lubi to.
  7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) Gdy ktoś z graczy zakupił 3 jajo proszę o kontakt z Pomocą Techniczną, gdyż tam można zweryfikować błąd występujący w grze. Na chwilę obecną nie mamy innych informacji w tej sprawie.

8. -norbijas-

Mod Salsa nie mam do Ciebie pretensji o ten post raczej do wierchuszki dlaczego nie zrobicie tego tak jak to zostalo zrobione na de..a mianowicie taki post powinien sie pojawic w OO a nie w niszowym watku ktory czyta moze kilkanascie osob,,chcecie zdobyc nasz szacunek? zadbajcie troche o graczy

edit
    post z de..prosze zwrocic uwage na godz;)
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/retro-haustier-verkauf.37748/#post-1485483

Alutka lubi to.
  9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

-norbijas-, po rozmowie z moją Przełożoną zadbałyśmy o Graczy >KLIK<. Zauważ jednak, że taka informacja pojawiła się na niewielu, jeśli nie na jednym forum. Informacji w sprawie tego błędu nie mamy, oprócz tego, że występuje i zostało to zgłoszone.
    Niestety, w tym przypadku możemy jedynie poprosić Graczy o cierpliwość.

10. zdzichu2951

Więcej pytań w temacie nie mam. Napisałem do Pomocy Technicznej. Wątek można zamknąć. Pozdrawiam.

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również pozdrawiam, na życzenie wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.