Jajo leniwca poraz kolejny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zagma, 9 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Dzień dobry,
    poczytałam raz jeszcze ogłoszenie dotyczące odblokowania tegoż jaja i u Niemców brzmi ono zupełnie inaczej.

Cytuję:
    Aktuell ist es nur möglich das Faultier-Ei im Affentempel freizuschalten wenn die davor liegende Statue für die Tiki-Manufaktur freigeschaltet wurde.

Dieses wird noch geändert werden, so dass das Faultier-Ei auch ohne vorherige Statuenfreischaltung zu erhalten sein wird. Voraussichtlich mit morgigem Update.

W wolnym tłumaczeniu:
    Obecnie możliwe jest odblokowanie jaja leniwca w świątyni małp, gdy posąg przed nim został odblokowany.

To się jeszcze zmieni, tak że jajo leniwca będzie dostępne nawet bez wykupienia wcześniejszego posągu. Zmiana oczekiwana z jutrzejszą aktualizacją.

Moje pytanie brzmi: gdzie w polskim OO jest wygrubiona informacja?? Bo ona wyraźnie wskazuje na to, że konieczność wcześniejszego odblokowania posągu manufaktury w celu odblokowania jaja jest błędem, który zostanie naprawiony wraz z kolejną aktualizacją.
    Każdy gracz, który otrzymał taką informację, wstrzymał się z odblokowaniem jajka.
    Kolejne pytanie: czy polska ekipa umieści stosowne sprostowanie z adnotacją, że będzie zwracać banany za niepotrzebne otwarcie manufaktury?
    Wielu graczy na bananach nie śpi i dla nich jest spora różnica między 50 a 95 sztukami.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry

Taka informacja pojawiła się na naszym forum w środę >>Ogłoszenie<<

Jeżeli zapadnie decyzja o zwrocie złotych bananów użytych do odblokowania manufaktury, to na forum zostanie zamieszczone odpowiednie ogłoszenie.
    Na chwilę obecną takiej decyzji nie ma.

Jeżeli czujesz się poszkodowana zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

xD:cry:xD

OO, do którego mnie odsyłasz, to niezupełnie to samo, co wygrubiona przeze mnie adnotacja, dobrze wiesz ;).
    Nie pierwszy i nie ostatni raz polscy gracze dostają niepełne info, po czym na linię frontu jest wysyłany Mod, który nie ma nic wspólnego z pisaniem ogłoszeń.
    Tak sobie myslę, że wszyscy poszkodowani gracze powinni skopiować mojego posta i pisać skargę do PT, najlepiej do ICM. Może w końcu zaczniemy być ciut lepiej traktowani...

Możesz zamknąć Zetka, nie mam więcej pytań. Wszystko jasne.

hlnrys i zzizzie lubią to.
  4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Brak kolejnych pytań, więc zgodnie z życzeniem temat zamykam.

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dodam jedynie, że w pierwotnej przekazanej nam wiadomości była informacja, że wprowadzenie zmiany jest planowane "prawdopodobnie jutro", jednak już o 18:18, czyli przed naszym ogłoszeniem, otrzymaliśmy potwierdzenie przeprowadzenia synchronizacji. Nasze ogłoszenie nie zawiera więc błędu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.