Jajka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SnikerS95, 24 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SnikerS95

SnikerS95 Czeladnik forum

Jak zdobyć jajka ?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zbudować fabrykę jaj w warsztaciku w mieście :)
    Albo zdobyć drzewo jajeczne podczas eventu "Handel i Podarki", ale kto wie, kiedy to będzie ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o jaja kurze to jest to produkt z fabryki kurzych jaj. Fabrykę należy wybudować w warsztacie w mieście po osiągnięciu 8 poziomu. Wtedy też jest możliwość kupienia jajek na Targu/ zakładka Produkty.
    Jajka zbieramy również z drzew jajecznych, a te zdobyć można w mini-evencie Handel, podarki, wymiana - Gift&Trade

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zzizzie dziękuję za pomoc.

4. SnikerS95

SnikerS95 Czeladnik forum

nie wiem tylko jak wybudować tą fabrykę

dobra juz mam dzięki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dodam link, pod którym znajdziesz wszystkie poradniki dotyczące gry: >>>[​IMG]

W razie kolejnych, innych pytań czy problemów otwórz proszę nowy wątek, a skoro odnośnie jajek wszystko już jest jasne to ten wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.