jajka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mr.Rafik, 5 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

wczoraj wieczorem mialem 99 ze 100 dalem 4 wiazanki krolikom zebralem jajka (kliknalem na nie) nie pokazalo mi zadnego powiadomienia co wygralem, nie zaliczylo mi tez tej jednej wiazanki do tych 100 oraz zjadlo mi wiazanki te ktore dalem krolikom, wczesniej o ile pamietam tez mialem podobnie tylko dawalem krolikom i szybko zbieralem jaja i nie liczylem czy dostaje czy nie, dzis rano widze ze mam 100 ale nie pokazalo mi nic co wygralem to jakis blad czy co ? albo gdzie mozna sprawdzic co sie dostalo jak sie nie widzialo tego wyskakujacego okienka ?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moze masz wyłączone pokazywanie okienek "pop up"?

3. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

mam wlaczone, inaczej bym nie wiedzial co dostaje z wczesniejszych ani prezentow od sasiadow, a czekalem z 10min i zaden pop up sie nie pojawil

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mr.Rafik, jak rozumiem chciałeś zakończyć event i ostatnia pisanka (setna) do otrzymania pnącza się nie dopisała? Jeżeli tak proszę
    sprawdź czy czasem nie otrzymałeś pnącza, gdyż możliwe jest że np.: przy jakimś problemie z łączem lub wyświetlaniem nagrody zostały dopisane ale nie pojawił się komunikat o ich zdobyciu.
    Jeżeli pnącza nie będzie, wiązanki zniknęły, spróbuj wylogować się z gry i zalogować ponownie, jeżeli to nie pomoże zostaje standardowy zestaw czynności czyszczących ;) --> czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej (poradnik). :)

Jeżeli chodzi o nagrody uzyskane z jajek z tego co wiem jedyną drogą do sprawdzenia co otrzymałeś jest napisanie do Pomocy Technicznej :)

Napisz czy któraś z podanych porad przyniosła pozytywny rezultat :)

Edit:
    Oczywiście po wykonaniu czynności z poradnika pamiętaj o sprawdzeniu czy rząd eventowego pnącza się nie pokazał ;)

5. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

wczoraj rzad sie nie pojawil jak zebralem te 4 jajka jak mialem ich 99
    dzis rano sie dopiero pojawil jak rowniez na pasku zaliczylo mi 100 czyli ukonczenie eventu
    jedyne co to nie wiem jakie nagrody byly

a jak bylo to opisze tutaj : mialem 96 juz zebrane i zrobilem sobie 8 wiazanek i potem po kolei klikalem na krolika, jak sie pojawilo jajko to w jajko, 3 pierwsze jajka pokazaly pop up i co dostalem za nagrody a jak mialem przejsc z 99 na 100 to wcielo mi 4 wiazanki, bo 4 kroliki kliklem i potem klikalem na te jajka, ktore znikly, ale nie bylo zadnego pop upa z nagroda ze dostalem pnacze czy nagrode z jajka a w pasku caly czas bylo 99/100 no i z tych 4 ostatnich wiazanek zostalo 0, pnacza nie bylo jeszcze, rano sie loguje widze mam 100/100, pnacze aktywne, ale co bylo w tych 4 jajkach to nie wiem

Ostatnie edytowanie: 5 kwietnia 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mr.Rafik, jeżeli chodzi o nagrody uzyskane z jajek to jedyną drogą do sprawdzenia co otrzymałeś jest napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, niestety innego sposobu nie ma :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

nie, mozna zamknac

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro dalszych pytań nie ma temat zamykam :)
    Spokojnej nocy życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.