Jadłodajnia Józka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzia1967, 1 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Witam...jak to jest z tymi ulepszeniami ,zdobyłam w evencie Łatek Dostatek ulepszenie jadłodajni,drugie kupiłam w sklepie za gwiezdne talary,obecnie mam 1 gwiazdkową jadłodajnie.Mam talary,żeby kupić jeszcze raz ulepszenie w sklepie tylko czy to coś da? Czy ulepszy mi tą jedno gwiazdkową do wyższej?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Andzia1967.

Każde kolejne ulepszenie ulepsza podstawowy item. Szczegółowe informacje znajdziesz tutaj: Jadłodajnia Józka.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Andzia1967

Trochę to dla mnie zagmatwane i niewiele z tego rozumiem co tam jest napisane,nie satysfakcjonuje mnie ta odpowiedż bo nic z tego nie wynika więc zapytam jeszcze raz czy jeśli kupię kolejne ulepszenie za talary to czy ulepszy mi to 1 gwiazdkową jadłodajnię,którą mam obecnie pomimo,że już raz je za te talary kupiłam czy nie?:)

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Andzia1967, wybacz, ale na podstawie tego co piszesz nijak nie uda się wywnioskować jaki poziom itemu masz obecnie i jakie efekty osiągniesz po nałożeniu kolejnego (czy kolejnych) ulepszeń. 1 gwiazdkowa jadłodalnia ma 6 poziomów. Każde ulepszenie podwyższa poziom itemu o 1. Sprawdź u siebie dokładnie jak nazywa się item, odszukaj go w tabeli i dowiesz się wtedy jaki bonus daje item teraz i jaki bonus będzie dawał po nałożeniu kolejnego (czy kolejnych) ulepszeń.

Czy masz jeszcze pytania?

5. Andzia1967

Kupiłam mimo wszystko i nałożyłam,mam teraz 1 gwiazdkową jadłodajnię 2,która daje więcej PD,można zamknąć :)

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ulepszenie do ulepszenia i całkiem niezły item będziesz miała:)
    Skoro już wszystko jasne, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.