Jackpot

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacper02052003, 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

W kole fortuny wygrałem główną nagrodę : jackpot. Co to jest? Gdzie mam tego szukać?

2. lenka473

lenka473 Młodszy ekspert

jest to główna wygrana na kole ta na godzinie 12 i pokazana jako pierwsza na liście nagród, mozesz sprawdzic na kole fortuny w wygrane nagrody co to bylo

3. beataduda

beataduda Aktywny autor

Kliknij przycisk "wygrane nagrody" tam masz info co wygrałeś.

4. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witam

Ja również wygrałam tą nagrodę ale na liście moich nagród jej nie ma. I ponawiam pytanie co ona daje?

5. beataduda

beataduda Aktywny autor

Tzn. że jak klikniesz "Wygrane nagrody" to nie masz informacji co dostałaś za imprezową wejściówkę?

6. Jedna_na_milion

Mam wceśniejsze nagrody ale tej informacji o głównej wygranej nie mam.

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

"Jackpot" to nie jest jakaś konkretna nagroda - to jest tylko nazwa nagrody głównej :)
    Czyli wygrałaś to, co akurat było na górze koła :)

8. Jedna_na_milion

Dzięki no i wszystko jasne.

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Graczom pięknie dziękuję za pomoc, czy Autor ma może jeszcze jakieś pytania?:)

10. Pomimo obecności na forum autor nie udziela się w swoim wątku więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.